Approved - G.P.6.15| 4711
nek se kazni jer je prekrsio pravio i nek se resi u sto krecem roku
gta5grand.com
Approved - 57421 | GP 1.1
I lik posle toga me izlecio i govori mi da dignem ruke ili ce da puca
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1 I ID: 4711
Molim administraciju da se ovakav nacin pisanja ostro kazni jer nije prvi put. Takodjer i svi off topic komentari.
gta5grand.com
Approved - Possible Cheat | 0000
kristina banuj ovog johna cituje cjeli grand nikoga jos nije bano
gta5grand.com
Approved - Konstantno krsenje pravila | 4711
Zdravo, jedan od blacklistanih igraca sam za konsantno krsenje pravila, kaznjen sam za pravila koja su se desila jos davno kao sto su pravila koja sam prekrsio u 2021 godini, 2022 itd. , zamolit cu bez off-topic komentara ili slicno, kako sam ja dobio ban za pravila koja sam davno krsio, trazim...
gta5grand.com
Approved - MG i G.P 6.15 I 4711 , 2726
Decaci me zovu imenom iako imam masku to se vidi u prvom pov-u a onda me ubijaju , to se vidi u drugom pov-u . Slaba tacka im je postovanje pravila servera iako vec nemaju neformalnu . Drugi pov kojeg nisam mogao postaviti dole gde me ubijaju i pocinje odma posle prvog pova cu staviti ovde :
gta5grand.com
Approved - PD 1.2 | 82,4711,22323,818
Recu ti samo nesto KUPI RUKE NEMOJ DA SE NERVIRAS NIJE TI TO DOBRO ZA ZDRAVLJE!!! Nemoj ti po usima da dobiješ
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.1 I 6711, 4711
Dva igraca me vredjaju dok sam afk i govore mi da sam svasta ovo ono a nemamo nikakav rp, ovo je ooc vrijedjanje
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 + P.Z.Z 1.3 | 4711
Pucamo se pa pobegne na benzisku, i onda mozete cuti na video tacno da se cuje pucanje gde je on, a i nije bio niko drugi u blizini. Ako ne mozete kazniti za 1.1, onda samo za bezanje u gz
gta5grand.com
Approved - MassRuleBreak | 5168
Pojavio sam se na lokalu di su kolege trebali potporu, tamo su me ubili digli uzeli kao taoca uzeli mi sve sve sam im dao, pucali su na mene i opet me ubili. Smatram da ovo nije role play i da treba da se sankcionise decke.
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | ID: Nepoznat
Kao sto se vidi na snimku nepoznati igrac me ubija u familijarnom dvoristu dok sam bio AFK.
gta5grand.com
Approved - Pucanje u HQ | 0000
stv nisam hteo da stavim na forum ali me smaraju ljudi dolaze svaki dan
gta5grand.com
Approved - VDM | ID 4711
Kao sto se cuje i vidi na snimku momak se zaustavio iza mene , pa dao gas da bi me zgazio i onda lakse ubio ..
gta5grand.com
Approved - NLR + RK I ID: 4711
Na POV-u se vidi kako ja dolazim kod bolnicara i kazem mu da ne dize, vratim se da robam, na kraju vide-a se vidi kako dolazi isti id:4711 pre 15 minuta i ubija me.
gta5grand.com
Approved - Fear RP | ID 4711
Na povu se sve vidi, bili smo po getu robali ga i on nije hteo da baci nista
gta5grand.com
Ima preko 100 kazni in game i redovno je toksican kako ingame tako i na forumu sto dokazuju njegove kazne za 3.2 3.1
Redovno je citovao na ovom serveru sto dokazuju njegove kazne za G.P 4.1
Igrac je vec bio banovan 7 dana za konstantno krsenje od strane Abrahama ali izgleda da idalje ne prestaje da tera po starome.Zamolio bih da se igrac banuje kako na mainu tako i na twinku zato sto nam ne trebaju ovakvi igraci da nam kvare server!