Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
36600
Players nickname
Lazar Rokafela
Suspect ID
16949
Date of violation
Feb 6, 2025
Time of violation
17:23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4qhhhtAdcoQ

Lazar Rokafela

Player
Player
Mislim da nije ovo navedeno pravilo u pitanju jer se na trznom smiju ubijati ljudi iz tima, ali sam siguran da postoji kazna za nedozvoljavanje covjeku da odigra event. Kao sto se vidi nije sacekao ni da entera druga strana nego providno je odradio da me sprijeci da odigram...

JustinWill

Player
Player
Druze za to pravilo nema i brukaj se, ovo se radi godinama unazad i nema veze sa pravilom P.D.1.2

SNIMAŠ SA OBS-OM Svi slojevi se ne vide, kuku tebi kad budes molio ga unban

Lazar Rokafela

Player
Player
Snimljeno sa nvidia app grafickom, vidis li da se vidi chat od tiktoka i cross, prije nego ostavis svoj mozdani isprdak sl put pogledaj bolje malo <3 U lijevom donjem cosku imas od nvidia app mikrofon upaljeno snimanje i instant replay pa baci oko ;)

Last edited:

Lazar Rokafela

Player
Player
preko OBS snimas a i ne moze u tri zivota biti pd 1.2 kad smo u krugu vec
Vazi mili ti znas cime sam ja snimio, pise lijepo da mislim da nije to pravilo u pitanju... Ne znam jesi slijepac ili samo ogranicen... Svakako necu da ulazim u to admini ce odluciti.

JustinWill

Player
Player
Snimljeno sa nvidia app grafickom, vidis li da se vidi chat od tiktoka i cross, prije nego ostavis svoj mozdani isprdak sl put pogledaj bolje malo <3 U lijevom donjem cosku imas od nvidia app mikrofon upaljeno snimanje i instant replay pa baci oko ;)
Pa vidim koliko si inteligentan da kacis nepostojeco pravilo i naslov ti veze nema s žalbom, al ajde mnogo si mi bistar

Top Bottom