Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno krsenje pravila | 16949

Your ID
36600
Players nickname
Lazar Rokafela
Suspect ID
16949
Date of violation
Feb 6, 2025
Time of violation
18:10
Proofs
https://gta5grand.com/forum/search/9060858/?q=16949&o=date

JustinWill

Player
Player
Decko je u poslednjih 10 dana ispunio cijelu stranicu na forumu svojim prekrsajima plus od prije sto ima podebeo dosije. Na sve to decko je previse toxic i mislim da samo unistava igru drugim ljudima.
Klasican primjer inteligentnog momka kojeg ubiješ u getu, izmaltretiraš ga na max i on dodje plakati na forum, okaci te za konstantno, ti si taj aaa

Lazar Rokafela

Player
Player
Klasican primjer inteligentnog momka kojeg ubiješ u getu, izmaltretiraš ga na max i on dodje plakati na forum, okaci te za konstantno, ti si taj aaa
Da si ti mene ubio i izmaltretirao ni po jada, nego si toksican. Progonis me i mimo gheta, urlas mi u mikrofon itd...Uzivaj.

JustinWill

Player
Player
Da si ti mene ubio i izmaltretirao ni po jada, nego si toksican. Progonis me i mimo gheta, urlas mi u mikrofon itd...Uzivaj.
Opet ponavljam, 15 puta te ubijem u getu i dodjes na forum okacis neko xy pravilo, druže smješan si, mene bi bilo stid da okacim nekog kao sto si ti uradio, samo placi ajde

Lazar Rokafela

Player
Player
Opet ponavljam, 15 puta te ubijem u getu i dodjes na forum okacis neko xy pravilo, druže smješan si, mene bi bilo stid da okacim nekog kao sto si ti uradio, samo placi ajde
Evo stid me mnogo, ali kad malo bolje razmislim ipak necu povuci zalbu🧐

Top Bottom