Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
14380
Players nickname
Mare Ashford
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 5, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/gddrWgFkdtc

Mare Ashford

Player
Player
U prilozenom povu se vidi kako discord acc pod imenom Milorad Ulemek od mene trazi da mu dam 50mil do 13:00 inace ce me banovati sa servera. Pre toga dobijam report na forumu od Milorada Ulemeka te mi trazi 50 mil da bi skinuo istu zalbu, isto ime kao i na discordu. Takodje moze se primetiti da su i discord i forum u isto vreme napravljeni. A iza oba se nalazi blacklistani igrac Miki Reyli id 6289 i 6458. Zamolio bih administraciju da mu se banuje forum posto ima vise accouta. Evo i njegovog pravog foruma
Evo linkova zalbi koje je okacio:
Evo i dokazi gde nam je trazio pare da bi skinuo zalbe

Last edited:

Milorad Ulemek

Player
Player
U prilozenom povu se vidi kako discord acc pod imenom Milorad Ulemek od mene trazi da mu dam 50mil do 13:00 inace ce me banovati sa servera. Posle toga dobijam report na forumu od Milorada Ulemeka, isto ime kao i na discordu zato sto mu nisam poslao pare. Navodi doticni Mare zelim da pogledate kad je postavljena zalba a kad je poslata poruka na discordu zato sto doticni Mare ocigledno laze i to laze Administraciju za sta moze biti banovan i za sta su mnogi ljudi banovani.

Top Bottom