Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
16949
Players nickname
Rade_Born
Suspect ID
57597
Date of violation
Feb 6, 2025
Time of violation
21.45
Proofs
https://streamable.com/z5ez3t

Jakii Sopranoo

Well-known member
Leader of unofficial org
Znaci jasno je lik u crvenoj maci na glas rekao citiram "sta ce mi puska kad nemam metkova", sto je meni bilo dovoljno da se od jedne puske/pistolja ne bojim jer me drugi nije mogao upucati. Vidio sam da mu daje pusku be metkova. Tako da to nije Fear RP.

Htio bi napomenuti kako gospodin doticni isto nije ispostovao uslove koji su mu se dali i sam je prekrsio navedeno pravilo, link dostavljam tu, u slucaju da je potrebno napraviti noovu zalbu kako bi igrac bio kaznjen nije problem, isto tako jasno je u ovom POV-u da krsi i pravilo MG jer odjednom dolazi njegov drug koji se penje kod nas i puca po nama te njega dize.

Isti ovaj "gospodin" mi salje uvredljive poruke na nacionalnoj razini u dm na diskordu:

Uz to sve ova dva gospodina (id: 16949 i 5776) imaju magicne ruke garantiram ako uradite PC chack da cete nesto naci, jer su stalno u getu i ubijaju sve zivo, ne mase metka, a na eventima gdje treba imati POV ih nema nigdje, a tako su opasni pucaci.

Top Bottom