Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM,RDM, vrijedanje 3698, FearRP, vrijeđanje 12541, vrijeđanje 2252

Status
Not open for further replies.
Your ID
15639
Players nickname
ne znam
Suspect ID
3698, 12541, 2252
Date of violation
May 31, 2022
Time of violation
1:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Q_MCQi9wOSA

Sake Golubovic

Player
Player
SVE SE VIDI NA VIDEU, isao sam autom i lik( 12541) me prvo namjerno udario ( vozi auto sa probudenim gumama) kazem mu sta radi i vadim pistolj na njega da izade van, on bjezi i radi FearRP, dolazi njegov drug ( 3698) i udara me autom i pocinje pucati, nakon sto su me ubili obojica ( 12541 i 3698) me VRIJEĐAJU, dolazi bolnicar te mu govore da me ne dize (to ne smiju raditi jer nisu u ghettu) i to su pravilo prekkrsili, nakon sto me bolnicar ozivio ( ima pravo da me ozivi jer sam ga zvao u u gradu je, nije u ghettu) lik (3698) ga ubija i radi RDM. Nakon toga dolazi lik (2252) te me također vrijeđa. Nakon svega dolazi admin i rijesava situaciju i govori da stavimo na forum sve. Mislim da su se likovi malo umislili da su neko i nesta i da su u ghetu a ne u centru grada, ja sam opalio 1. metak jer je lice pocelo bjezati i imao sam pravo to napraviti.

Ljimun

000
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu

• ID 12541 ce dobiti kaznu za Generalno Pravilo 6.9
  • (6.9 Ograničeno je vršenje bilo kakvih seksualnih radnji u odnosu na bilo koju osobu. (Dopušten je odlazak u slučaju da ste žrtva seksualnog uznemiravanja (RP silovanje) itd.)
  • ID 3698 ce dobiti kaznu za Generalno Pravilo 6.5
  • 6.5 Zabranjeno je počiniti bilo kakva kaznena djela protiv zaposlenika EMS -a (Ubiti, opljačkati itd.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom