Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
6293
Players nickname
Aquy Flyinn
Suspect ID
68496
Date of violation
Feb 7, 2025
Time of violation
16:16
Proofs
https://streamable.com/8449da

Kornja Gamfer

Player
Player
AHHAHAHAH SELF REPORT AHHAHA prva stvar ne vidi se na snimku da je kupio sa puskom drugo nije warn na org 2 coveka krse pravili ako krse a zgazio sam te slucajno nisam te video ali neka si me okacio za MG prihvatam kaznu i ja i ti mg win win

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
kakav crni vdm trcis po cesti ko prvo a ko drugo kad vidis nas auto desno od tebe skrenes desno dok on krece da bi te udario

JustinWill

Player
Player
Igrac ID 68496 kupi sa puskom, Igrac ID 55883 govori:"Dobices KICK" i zgazio me.
Iskren da ti budem ovaj vagos trenutno je najsmješniji od pocetka servera, oni meni dodju kao opuštanje u getu, ako mi vjeruješ danas 2 puna auta, 8 ljudi sam sreo kod kolekcionara, ispušim koks i izadjem sve sam ih pobio sam, i na kraju neki random lik koji nije iz vagosa ubije me s ledja, ali zamisli sam na 8 ljudi izadjem, poslije se pitam pa covjece da su me šakama krenuli udarati ubili me, stvarno mi nije jasno koga regrutuju i šta se dešava

Markoooo

Player
Player
Iskren da ti budem ovaj vagos trenutno je najsmješniji od pocetka servera, oni meni dodju kao opuštanje u getu, ako mi vjeruješ danas 2 puna auta, 8 ljudi sam sreo kod kolekcionara, ispušim koks i izadjem sve sam ih pobio sam, i na kraju neki random lik koji nije iz vagosa ubije me s ledja, ali zamisli sam na 8 ljudi izadjem, poslije se pitam pa covjece da su me šakama krenuli udarati ubili me, stvarno mi nije jasno koga regrutuju i šta se dešava
Najjaci si

OgnjenMiljevic

Player
Player
AHHAHAHAH SELF REPORT AHHAHA prva stvar ne vidi se na snimku da je kupio sa puskom drugo nije warn na org 2 coveka krse pravili ako krse a zgazio sam te slucajno nisam te video ali neka si me okacio za MG prihvatam kaznu i ja i ti mg win win
Prvo Kao i osnovno Napusis mi se kurca,dalje imas 31 godinu jos ti nije dovoljno ?? I jos muvas cure po grandu .... imam pov kako si zvenstmen...

Han Yakuza

Participant
Leader of unofficial org
Nemam reci sad gledam i ovo je cisto namestanje posto sam bio u toj situaciji.Na snimku se ne vidi da lik uzima oruzije(Da radi PG sa puskom) to je prvo drugo Kornja te je slucajno udario kao sto se da videti iz prilozenog.Zamolio bih te da okacis snimak od pocetka cele Akcije sto se desila jer tvoju ljudi su uradili CL kad su pali VDMali Vagose kad smo krenuli da vas dizemo a ti si se napravio pametan i krenu da bezis sa 12 oruzija nad glavom i onda kad si stavio upalio si snimanje,ponovo cu zamoliti da stavis pocetak sam pa da vidis kolko ste pravila prekrsili hvala.

Top Bottom