Igrac ID 68496 kupi sa puskom, Igrac ID 55883 govori:"Dobices KICK" i zgazio me.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Posten warncic na org jedan za MG drugi pg 3 pg ju ju juIgrac ID 68496 kupi sa puskom, Igrac ID 55883 govori:"Dobices KICK" i zgazio me.
Iskren da ti budem ovaj vagos trenutno je najsmješniji od pocetka servera, oni meni dodju kao opuštanje u getu, ako mi vjeruješ danas 2 puna auta, 8 ljudi sam sreo kod kolekcionara, ispušim koks i izadjem sve sam ih pobio sam, i na kraju neki random lik koji nije iz vagosa ubije me s ledja, ali zamisli sam na 8 ljudi izadjem, poslije se pitam pa covjece da su me šakama krenuli udarati ubili me, stvarno mi nije jasno koga regrutuju i šta se dešavaIgrac ID 68496 kupi sa puskom, Igrac ID 55883 govori:"Dobices KICK" i zgazio me.
Najjaci siIskren da ti budem ovaj vagos trenutno je najsmješniji od pocetka servera, oni meni dodju kao opuštanje u getu, ako mi vjeruješ danas 2 puna auta, 8 ljudi sam sreo kod kolekcionara, ispušim koks i izadjem sve sam ih pobio sam, i na kraju neki random lik koji nije iz vagosa ubije me s ledja, ali zamisli sam na 8 ljudi izadjem, poslije se pitam pa covjece da su me šakama krenuli udarati ubili me, stvarno mi nije jasno koga regrutuju i šta se dešava
Prvo Kao i osnovno Napusis mi se kurca,dalje imas 31 godinu jos ti nije dovoljno ?? I jos muvas cure po grandu .... imam pov kako si zvenstmen...AHHAHAHAH SELF REPORT AHHAHA prva stvar ne vidi se na snimku da je kupio sa puskom drugo nije warn na org 2 coveka krse pravili ako krse a zgazio sam te slucajno nisam te video ali neka si me okacio za MG prihvatam kaznu i ja i ti mg win win
nije cijela situacijaIgrac ID 68496 kupi sa puskom, Igrac ID 55883 govori:"Dobices KICK" i zgazio me.