Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15394
Players nickname
Kyle Fox
Administrators nickname
Sal Magluta
Date
May 1, 2022
Time
1:36AM
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/93743/

Mixa Dior

Player
Player
Postavio sam zalbu na lika sto me je ubio bez razloga. Kao sto vidite admin me je zatvorio zbog PG ili ti pricanje dok je mrtav. Kao prvo dok ne krene ovaj tajmer, ja mogu pricati iako sam dosta ranjen(zadnje reci). Hocu samo da kazem da kada pocne tajmer od kako si umreo vec si mrtav. Ovako kad me je ubio gde sam rekao da ides na gradski sajt, to su bile moje zadnje reci. Ja ne mogu da verujem da ovakvi admini postoje da ne razumu da kada pocne tajmer da si ti mrtav. Ako nije poceo tajmer, to ti dodje kao da su ti zadnje reci pre smrti.

Mixa Dior

Player
Player
Molio bih da drugi ljudi Koji nisu upuceni u ovu zalbu da zajebu da pisu. Prvo sto me nije u glavu, vec u telo puko, drugo u stvarnom zivotu svako I'ma zadnje reci pri smrcu. moje su bile ides na gradski sajt I tu sam umro.Mozda ste me gledali da li drzim N I pricam svoje zadnje reci. Cim je poceo tajmer, ja Sam odma prestao drziti N.
+ ti nisi bio ranjen jer kad te neko odma zvekne pumparom u glavu ti nemas zadnje reci takve uopce.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom