Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Blood Street Gang| Vudii Dorocki

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vudi Dorocki

Player
Player
  1. Vaše ime IRL:
    Filip
  2. Vaše godine:
    17
  3. Vremenska zona:
    CET (GMT+1)
  4. Prosjek online po danu:
    6-8 sati
  5. Vaš Discord:
    vudidorocki
  6. Vaš ingame ime:
    Vudii Dorocki
  7. Vaš ID:
    19775
Dodatne informacije:

1. Lider za:
    Blood Street Gang
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Iskustvo u vođenju organizacija:
Već duže vreme sam aktivan na serveru i imam bogato iskustvo u rukovođenju kriminalnim frakcijama. Poznajem metode planiranja ilegalnih aktivnosti, kao što su krijumčarenje i pljačke, kao i izbegavanje policijskih operacija.

Odlična koordinacija tima:
Verujem da je ključ uspeha svake organizacije dobro vođen tim. Imam sposobnost da delegiram zadatke na efikasan način, motivišem članove i pružim im podršku tokom svih izazova.

Kreativan pristup kriminalnom gameplay-u:
Uvek osmišljavam nove i dinamične RP scenarije koji čine igru zanimljivijom za sve učesnike. Fokusiram se na različite vrste operacija, od precizno isplaniranih pljački do pregovora sa suparničkim bandama.

Poznavanje pravila servera:
Odlično sam upoznat sa svim pravilima servera i RP standardima, što garantuje da će organizacija raditi u skladu sa pravilima i bez kazni. Sposoban sam da prepoznam i izbegnem potencijalne probleme.

Pregovaračke i diplomatske veštine:
Kao lider, znam koliko je diplomatija bitna. Pregovaraću sa drugim organizacijama i graditi saveze koji će unaprediti poziciju Blood Street Ganga na serveru.

1. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Jasna struktura i hijerarhija:
Uvešću precizno definisanu strukturu u organizaciji gde svaki član zna svoja zaduženja i odgovornosti.

Obuka novih članova:
Organizovaću redovne treninge za nove članove kako bi ih upoznao sa pravilima servera i kriminalnim taktikama.

Održavanje saveza:
Redovno ću održavati kontakte sa drugim frakcijama i odabrati kada je saradnja bolja opcija od sukoba.

Raznovrsne aktivnosti:
Osim standardnih pljački, fokusiraću se na kreativne scenarije poput talačkih situacija i specijalnih misija za članove.

Diskretnost:
Veliki akcenat staviću na izbegavanje metagaminga i očuvanje tajnosti planova organizacije.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvala na čitanju i srećno svima!!!

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO
Sva mjesta su popunjena

Vise srece drugi put

Status
Not open for further replies.
Top Bottom