- Vaše ime IRL:
Filip - Vaše godine:
17 - Vremenska zona:
CET (GMT+1) - Prosjek online po danu:
6-8 sati - Vaš Discord:
vudidorocki - Vaš ingame ime:
Vudii Dorocki - Vaš ID:
19775
- Lider za:
Blood Street Gang - Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Već duže vreme sam aktivan na serveru i imam bogato iskustvo u rukovođenju kriminalnim frakcijama. Poznajem metode planiranja ilegalnih aktivnosti, kao što su krijumčarenje i pljačke, kao i izbegavanje policijskih operacija.
Odlična koordinacija tima:
Verujem da je ključ uspeha svake organizacije dobro vođen tim. Imam sposobnost da delegiram zadatke na efikasan način, motivišem članove i pružim im podršku tokom svih izazova.
Kreativan pristup kriminalnom gameplay-u:
Uvek osmišljavam nove i dinamične RP scenarije koji čine igru zanimljivijom za sve učesnike. Fokusiram se na različite vrste operacija, od precizno isplaniranih pljački do pregovora sa suparničkim bandama.
Poznavanje pravila servera:
Odlično sam upoznat sa svim pravilima servera i RP standardima, što garantuje da će organizacija raditi u skladu sa pravilima i bez kazni. Sposoban sam da prepoznam i izbegnem potencijalne probleme.
Pregovaračke i diplomatske veštine:
Kao lider, znam koliko je diplomatija bitna. Pregovaraću sa drugim organizacijama i graditi saveze koji će unaprediti poziciju Blood Street Ganga na serveru.
- Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Uvešću precizno definisanu strukturu u organizaciji gde svaki član zna svoja zaduženja i odgovornosti.
Obuka novih članova:
Organizovaću redovne treninge za nove članove kako bi ih upoznao sa pravilima servera i kriminalnim taktikama.
Održavanje saveza:
Redovno ću održavati kontakte sa drugim frakcijama i odabrati kada je saradnja bolja opcija od sukoba.
Raznovrsne aktivnosti:
Osim standardnih pljački, fokusiraću se na kreativne scenarije poput talačkih situacija i specijalnih misija za članove.
Diskretnost:
Veliki akcenat staviću na izbegavanje metagaminga i očuvanje tajnosti planova organizacije.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hvala na čitanju i srećno svima!!!