Puca bez brojanja! Molim za detaljan pregled i kaznu, mogao je povecati magicni krug da ga cujem stim nisam ga cuo te mi nije brojao samo je zapucao. Lp
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Slusaj ja nisam radi nista nepravilno ti si krenuo sa provociranjem kad sam doso po informaciju za osiguranje. Lp Sve na POVajde dostavi duzi pov gdje sam ti brojao , gdje sam te upozorio , gdje si uradio LTA . Nemoj Cypheru da budes jadnik do jucer si me molio za cin
Ja nisam planirao sa vama pricati nego sa NPC, pa nisam ni ja skrenuo.Decko okaci POV od pocetka . fali ti minut prije ovoga . I kako mozes pitati i upustati se u RP kad si mjutan
baki samo ti okaci pov od prvog tvog dolaska u SAHP i kad si uradio LTA sta si učinio i kako si bejtao i to je toJa nisam planirao sa vama pricati nego sa NPC, pa nisam ni ja skrenuo.
Ja taj pov nemam jer nisam snimao, sto ce tice LTA ne sjecam se i nisam bejtao. Lpbaki samo ti okaci pov od prvog tvog dolaska u SAHP i kad si uradio LTA sta si učinio i kako si bejtao i to je to
Normalno nisi snimao mamlaze jer si bejtao. Tako da ovo ti je jadno a i sam sebe si opet selfreportoJa taj pov nemam jer nisam snimao, sto ce tice LTA ne sjecam se i nisam bejtao.