Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66872
Players nickname
Lester Laat
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 8, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/933604/#post-3276734

Lester Stark

Player
Player
Pozdrav administracijo, danas sam dobio ban na osnovu prijave na forumu za kršenje Generalnog Pravila 1.7. U trenutku prebacivanja prodavnice sokova nisam bio svestan da mogu dobiti ban za prebacivanje sokare jer nisam poznavao to pravilo. Nisam ovo uradio jer sam mislio da me niko neće proveravati. Tek sam posle nekoliko dana shvatio šta sam uradio i shvatio da nesvesno kršim pravila servera. Ovo mi je prvi, nadam se i poslednji i nadam se da cu dobiti unban....

Hydra Swayze

Player
Player
Pozdrav administracijo, danas sam dobio ban na osnovu prijave na forumu za kršenje Generalnog Pravila 1.7. U trenutku prebacivanja prodavnice sokova nisam bio svestan da mogu dobiti ban za prebacivanje sokare jer nisam poznavao to pravilo. Nisam ovo uradio jer sam mislio da me niko neće proveravati. Tek sam posle nekoliko dana shvatio šta sam uradio i shvatio da nesvesno kršim pravila servera. Ovo mi je prvi, nadam se i poslednji i nadam se da cu dobiti unban....
Nadam se da će dobiti unban, pogrešio sam što sam ga okačio L.P

Status
Not open for further replies.
Top Bottom