Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
xxxx
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 8, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://www.google.co.uk/

Aquy

Player
Player
Igrac ID 44914 kupi ouzije sa puskom, pretrazuje sa puskom i dize sa puskom. Igrac ID 63564 prica na radio sa puskom. Igrac ID 60020 isto prica na radio sa puskom. I igrac ID 59818 je prekrsio Geto Pravilo 1.12.

Jaki Panj

Player
Player
Mora da naucis razliku izmedju pistolja i puske, i pricanje na radio sa puskom koja nije HEAVY je dozvoljeno. Kurac moj ces da disbandas

kipa144

Player
Player
Brate samo selfreportas sebe prvo brate MGas ti si dosao kako bi spasio druga radeci VDM nad nama i onda smo tebe robali a sad cu da nadjem pov drugo fearrpas da te nauci brat ovo je rp ti umesto da ides na drugu stranugde nema naoruzanih ljudi, ne ti ides na stranu gde su ljudi naoruzani i jos samo tako normalno trcis kao da nemas straha.

Evo je moja biografija ID :44914 >>>>>>>>>>>>>>> Approved - Licna biografija | Kipa Deske | 44914 <<<<<<<<<<<<<<

A ja trazim duzi pov od tebe pre nego sto smo poceli da te robamo zato sto rp situacija krece malo pre nase komunikacije !!! Zato sto je katovanje zabranjeno ko se slaze lajk!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom