By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam zastao da bi pogledao poruku na discord a i to mi nemozes dati za uslov sta ja sad mogu tebi da kazem trci do kayo perico i ti ne uradis i ja te ubijem. A i svakako mi puske nisu bile na glavi dok sam bio u vodiUslov ti je bio da skocis i plivas ti si izaso iz vode i nisi plivo nisi ispostovo uslov
Nekazem ja za robanje ali ste me naterali da skinem sve stvari sa sebe a to nesmete...Inace ako te interesuje zasto smo te ubili tu, provereno je sa vise admina, prvenstveno je receno da nam je dozvoljeno tu, jer je tu izlaz od garaze, kao sto je i iza kuce helipad, koji je u polju, a isto tako nam je receno da gde god moze masina da se postavi okolo tj dokle god hvata RANGE od kuce to spada pod nase podrucje. A inace imamo puno pravo da te robamo na toj lokaciji, jer nisi u gradu, vodi ti se isto kao i auto put
Ja duzi pov nemam tad sam upalio snimanje a neznam sta na ovom povu nije jasno al okNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV
Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati