Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Matke Gold
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 8, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/mvd9w9

Matkee_

Player
Player
Sve u povu neznaju sta rade ni sta hoce...
takodje u jednom trenutku navodi da skinem svu odecu sa sebe sto nesme da radi takodje me na kraju ubija i ako sam skocio

Sreten_Sima

Player
Player
Sta je tacno nejasno u celoj ovoj situaciji ? Ako te interesuje zasto te je ubio na kraju, to je jer nisi ispostovao zahteve da nastavis da plivas nego si stao tu ispod litice, ima puno pravo da te skine jer ides na plivanje

Sreten_Sima

Player
Player
Inace ako te interesuje zasto smo te ubili tu, provereno je sa vise admina, prvenstveno je receno da nam je dozvoljeno tu, jer je tu izlaz od garaze, kao sto je i iza kuce helipad, koji je u polju, a isto tako nam je receno da gde god moze masina da se postavi okolo tj dokle god hvata RANGE od kuce to spada pod nase podrucje. A inace imamo puno pravo da te robamo na toj lokaciji, jer nisi u gradu, vodi ti se isto kao i auto put

Diego Mersi

Player
Player
I moooooolim da se obrati pažnja na njegovu zadnju recenicu i da ovu zalbu ne radi Ante Capone ako moze to bili bi vam veoma zahvalni

Matkee_

Player
Player
Uslov ti je bio da skocis i plivas ti si izaso iz vode i nisi plivo nisi ispostovo uslov
Ja sam zastao da bi pogledao poruku na discord a i to mi nemozes dati za uslov sta ja sad mogu tebi da kazem trci do kayo perico i ti ne uradis i ja te ubijem. A i svakako mi puske nisu bile na glavi dok sam bio u vodi

Matkee_

Player
Player
Inace ako te interesuje zasto smo te ubili tu, provereno je sa vise admina, prvenstveno je receno da nam je dozvoljeno tu, jer je tu izlaz od garaze, kao sto je i iza kuce helipad, koji je u polju, a isto tako nam je receno da gde god moze masina da se postavi okolo tj dokle god hvata RANGE od kuce to spada pod nase podrucje. A inace imamo puno pravo da te robamo na toj lokaciji, jer nisi u gradu, vodi ti se isto kao i auto put
Nekazem ja za robanje ali ste me naterali da skinem sve stvari sa sebe a to nesmete...

Vuk Cappone

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom