Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Mane Novak
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Feb 8, 2025
Time
23:44
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/845589/

Mane Novak

:)
Player
Dobro vece, pišem ovu žalbu ne zato da bi neki od ovih ADMINISTRATORA bio kažnjen nego zato što želim završiti problem koji se dogodio u 10 mjesecu prošle godine.
Uglavnom radi se kao što sam naveo o pravilu G.P 1.7 gdje sam ja slucajno prodao auto pod imenom Turffade Chiron umjesto za 15500000 mil. za 1550000 mil.
Ja sam pisao Allenu na diskord može pogledati ako ga zanima moj diskord je ( mane.n )!!
Sve možete detaljnije pogledati na linku koji sam dole stavio.

Ja sam kaznu od 2 mjeseca odradio, no meni je ADMINISTRATOR Allen Sikter rekao da ja ako se sam prijavim nece se nista dogoditi što sam ja i napravio. No ja bi htio završiti ovu situaciju do kraja, zato i pišem ovo. Htio bi pitati vrlo poznatog ADMINISTRATIRA Allen Sikter da li postoji mogucnost da se meni vrati auto te da ja njemu vratimm njegovih 1550000 mil. da osoba koja ga je kupila ne dobija nikakvu kazno kao što bi kolko ja znam trebao, zato što se nije prijavio kao što sam ja napravio! Te bi volio znati uopce ko je ta osoba jer ja nemam njegove nikakve podatke niti ime ni prezime (IG) ni ID po što sam ja taj auto prodao putem auto pijace.
Također me zanima dali postoji neki drugi nacin da se meni vrate novci ili bilo šta u toj vrijednosti auta, a da osoba koja ga je kupila ne dobije nikakvu kaznu.

(NEKA NITI JEDAN ADMIN NEBUDE KAŽNJEN JER OVO NIJE NJIHOVA KRIVICA NEGO MOJA NEPAŽNJA), poštovanog Nikola Salamancaa sam dodao u naslov samo zato jer mi je on izdao kaznu pa da vama bude lakše pronaci tu situaciju!

Hvala vam na čitanju želim vam ugodan ostatak večeri,
Lp!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom