Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11502
Players nickname
Bojan Otpisan
Administrators nickname
Lenna Luxury
Date
Feb 8, 2025
Time
00:00
Proofs
xxx

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player

zalba je prihvacena i dobio sam kaznu za geto pravilo 1.7 jer nisam nosio zuto, zalba je upotpunosti neopravdano odobrena i sumnjam na cistu korupciju iz sljedeceg razloga:
POV pocinje kako lik lezi na podu i ja prolazim, nit se vidi da je talacka, nit se vidi da sam ja sa vagosima, nit se vidi da vagosi ista rade i ja , ne vidi se al dosao sam sa fam autom i nosio crno jer nisam dosao kao vagos nego sam vidio pucanje i doso se pucat sa svojim prijateljem iz fama koji je pao prije pocetka pova. Ne znam kako admin na temelju nepostojecih dokaza moze iznjeti ikakvu kaznu, adminka se nije ni trudila sakriti pristranost, da nadodam bivsem kolegi iz fiba sa kojim je bila bliska :), i nije ni zatrazila ikakve dodatne dokaze da bi potvrdila svoju odluku, koju vjerujem da je unaprijed donjela.

ukoliko doticni privatizira pov ja sam presnimio kako bi ostalo evidentirano

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ovo je plus Rp2Win , oblacenje u boju state-a i prolazenje pored njih kako bi se izazavala MG reakcija state sluzbenika.
Ako ste fam ne treba da se mjesate u gang i state event tako da kazna svakako ostaje i admin je donio ispravnu kaznu.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom