Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57433
Players nickname
Bell Bolo
Suspect ID
66852
Date of violation
Feb 9, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=D9ubT37QfvE

Blacky Blacky

Player
Player
E ovako sve je pocelo timo sto je decko dosao u moju familiju i krenuo da puca bez brojanja i nakon toga je mene ucenjivao ing da ce da me druka da sam bio tamo sto je sve receno visem cinu.Zatim sam mu ja veceras dao opomenu iz razloga sto otkazuje oglase.Zatim sam mu ja najnormalnije odgovara dok nisam primetio da je poceo da me ucenjuje zatim sam mu rekoa da cu uraditi sta god zeli i tu je on meni rekao da me nece kaciti uz uslov da povucem tu prijavu.Zatim sam mu ja rekao kako i sta ce se desiti gde je on poceo da me proziva i salje slike kako me kaci i posle toga salje neke slike VPN koji ni ne sluzi da mi ukrade neke informacije + decko prica o nekom ddos-u a nije cuo sta je to dok nije video na TikTok-u.Zaista mislim da ovakvi ljudi trebaju biti kaznjeni strogo.

Evo dokazi o njemu ing

Ady Benz

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO

-Nedovoljno dokaza-
-Privatne poruke su + nije na grand discord serverima + niste dokazali da je navedeni discord profil pravi i da je član discord grp i grp zajednice-​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom