Poštovani pišem ovu žalbu ponovo zato što ništa niste napravili kao što sam zamolio, niti sam dobio odgovor niti bilo kakvo rješenje. Pitao sam i razgovarao s Mujom Cappone gdje mi je on rekao da napišemm žalbu te da objasnim sve u njoj, nije problem ja cu opet sve napisati sada detaljnije kako bi vam bilo jednostavnije shvatiti sto se dogodilo. Meni je jasno da ja svoje novce niti auto nemogu dobiti nazad, ali ja onda očekujem od vas da bar daj koj je kupio to od mene bude kažnjen, po što sam ja svojih 2 mjeseca odležo nisam bio u gradu nisam niti mogao biti jer sam bio banan za G.P 1.7, molio bi da iduci put prije nego što date odluku ovdje mislim na poštovanog Abraham Elkhabib da procita cijeli tekst koj sam napisao i istraži sve o toj situaciji a ne da napiše 32320 nije kažnjen što je laž zato što možete pogledati da samm ja bio banan zbog toga naci niste detaljno istražili sve što se tice toga, još sam tamo detaljno napisao i ostavio link gdje možete vidjeti da sam bio banan. Opet ponavljam što tražim od vas je samo da mi ogovorite dali ce igrac koji je to kupio biti kažnjen ili nešto po što nije fer da ja ostanemm bez Auta novac i 2 mjeseca da nemogu igrat još se i sam prijavim a on šuti i njega ne kaznite, to je sve šta ja želim nadam se da ste sada shvatili na što sam mislio! Hvala Vam unaprijed i ugodan ostatak dana!
Lp!
Lp!