Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45244
Players nickname
Lazar_Markoni
Suspect ID
71902
Date of violation
Feb 9, 2025
Time of violation
14:48
Proofs
https://youtu.be/nl5Dg6IVuXc

Lazar_Markoni

Player
Player
Decko je postavio oglas da prodaje sultana, dogovorili smo se da uzmem auto, rekao sam mu da ponudi, i on mi je ponudio auto sa drugim tablicama, ali slicnim kao na ovom auto samo se razlikuje jedno slovo, na auto su 1AEC923 a ponudio mi je auto sa 1ATC923, nazalost nisam snimio kad mi je ponudio sa drugim tablicama, nakon toga sam rekao da ponudi opet da mi ga usnimio ali nije hteo i smislio je razlog da mora da napusti igru, nakon 2 minuta se je vratio napisao sam mu poruku i blokirao me je, ponovo je postavio oglas da prodaje, ako moze da se resi da ne zezne nekog da mu proda klot auto za 1.8m.

Nikola Sindicato

Player
Player
Decko je postavio oglas da prodaje sultana, dogovorili smo se da uzmem auto, rekao sam mu da ponudi, i on mi je ponudio auto sa drugim tablicama, ali slicnim kao na ovom auto samo se razlikuje jedno slovo, na auto su 1AEC923 a ponudio mi je auto sa 1ATC923, nazalost nisam snimio kad mi je ponudio sa drugim tablicama, nakon toga sam rekao da ponudi opet da mi ga usnimio ali nije hteo i smislio je razlog da mora da napusti igru, nakon 2 minuta se je vratio napisao sam mu poruku i blokirao me je, ponovo je postavio oglas da prodaje, ako moze da se resi da ne zezne nekog da mu proda klot auto za 1.8m.
nemas dokaz zato gotovo

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV dje se cuje vas glas
Rok za dostavu 16h

Teooooo

Player
Player
au sta vi kacite
a_d030d17025a10bdb30234ff7ae5b8478.gif