Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69947
Players nickname
Radomir Napolitanka
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Feb 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/WZkc4il

Radomir Napolitanka

Player
Player
Poštovana administracijo, dobio sam blacklist za Vredjanje Projekta, verujem kako je ovo greska jer nikada nisam ni pricao sa nekim adminom a kamoli da ga vredjam. Verujem da je doslo do greske zbog ove zalbe: Approved - G.P 3.2 69447 gdje je ID 69447 okacen medjutim ID 69477 je dobio ban. Vjerujem da sam i ja nekako upao u to jer je moj ID isto slican "69947" pa bih molio da se to provjeri. Svjestan sam tezine ove situacije i nije mi jasno sta sam uradio i gde sam pogresio jer nikada nisam imao problema sa ni jednim adminom na serveru. Takodje bih napomenuo da sam dobio ban u isto vreme kada se ova zalba prihvatila na forumu! Ukoliko mi odbijete zalbu molio bih objasnjenje umjesto da napisete "odbijeno", "kazna ostaje" ili slicno jer vam sa iskrenošću govorim da nemam veze sa ovime. Hvala na razumevanju!

Markoo Kitonic

Player
Player
Imam isti taj problem. Također sam dobio ban i još sam potvrdio od osobe koja je stavila forum za 69477 i ja sam dobio ban za to. Ako dode do potrebe za dokazom da je ta osoba potvrdila svoju ili adminovu pogrešku bit ce postavljeno.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Kazna ostaje nije nikakva greska niti slicno nisi vrijedao sa tog ID-a ali je social club taj isti vrijedao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom