Dobar dan Abrahame, zavisi u koje doba dana citas moju zalbu, tacnije molbu tebi, ali prvo da detaljno objasnim situaciju. 31.12.2022. Godine podnosim aplikaciju za administratora i u njoj se izjasnim da imam 16 godina, inace sad trenutno imam 16 godina. Bio sam administrator neki period i s'obzirom na svoje godine u tom trenutku radio sam normalno svoj posao, ali nije to sad bitno. Sad posle kraja mandata Ilije Diamond-a u NG uz podrsku i potporu drugih clanova trenutnog NG 3.1.2025. podnosim aplikaciju za lidera, u kojoj jelte napisem da imam 16 godina jer stvarno i imam, na kojoj sam odbijen od strane administratora Vuk Cappone-a neki dan posle, razlog je bio "Laganje za godine", sto meni u tom trenutnku uopste nije bilo jasno zasto je on doneo takvu odluku jer stvarno imam 16 godina. Zatim 5. februara postavljam zalbu jer mi idalje nije bilo jasno zasto je donesena ta odluka, i ta aplikacija mi je odbijena od strane administratora Aldina Verstappena, a razlog je "Od 2022 godine imate 16 godina na aplikacijama, samim time ako nas sad niste slagali prije jeste !". Nakon toga se javim Aldinu sa pitanjem da li vecno necu moci da apliciram za administratora ili lidera jer sam kao dete lagao za godine, na sta mi on odgovara da tu informaciju ne mogu dobiti od njega. 6. februara postavljam aplikaciju za admina te mi Niko Salamancaa opet odbija, razlog "Laganje za godine" u redu ispod "Prijavi se nakon 30 dana bez da lazete za godine.", posle toga sam mu na diskordu poslao screenshot odbijene aplikacije i upitao ga koliko da napisem da imam godina kad stvarno imam 16, i upitam ga sta da napisem posle 30 dana, i on mi na to odgovara "Prave godine" i na to mu kazem da imam 16 i on mi kaze da napisem 16, kazem mu da sam sad napisao da imam 16 na sta me on seen-uje.
Javno zelim da se ovom prilikom izvinim administraciji jer sam lagao za godine. Abrahame nadam se da kad budes procitao ovo da ako barem ne prihvatis moju gresku koju sam napravio u proslosti za koju se iz dna duse kajem, barem da mi kazes da li uopste ubuduce mogu da se prijavim za admina ili lidera, jer ocigledno niko ne zna.
Javno zelim da se ovom prilikom izvinim administraciji jer sam lagao za godine. Abrahame nadam se da kad budes procitao ovo da ako barem ne prihvatis moju gresku koju sam napravio u proslosti za koju se iz dna duse kajem, barem da mi kazes da li uopste ubuduce mogu da se prijavim za admina ili lidera, jer ocigledno niko ne zna.