- Vaše ime IRL: Ugljesa
- Vaše godine: 16
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu: 5-7h
- Vaš Discord: srna07
- Vaše ingame ime: Ugljesaa Rosse
- Vaš ID: 14167
Dodatne informacije:
Lider za.......(LSPD)
Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije ? (navedite tri razloga uz poboljsanje)
1.Pa pre svega zeleo bi postati lider iz razloga sto imam iskustva po organizacijama imam strpljenost,snalaziljvost,brze donosim odluke itd. Verujem da je kljuc svake organizacije jeste pruziti smernicu ka boljem radu LSPD i postaviti visoke standarde.
2.Kao lider zeleo bi da se bavim unapredjenjem rada na poslu da bi grad bio bezbedan za sve gradjane, a LSPD je savrsen za to.Moja strast i strpljenost i prevencija kriminala je kljucna u ovoj ulozi.Moja misija je da doprinosim ocuvanju reda i sigurnosti, cineci grad sigurnijim mestom za sve gradjane i vozace.
3.Jedan od mojih kljucnih pojmova zasto zelim biti lider LSPD-a je moj fokus na izgradjni jaceg tima.Vodjenje organziacije ne znaci samo upravljanje,vec znaci i odgovornost samog lidera. Stovrio bi tim kakav se nije video u dosadasnjem periodu,stvorio bi ekipu koja bi presla sve prepreke da bi spasila zivot gradjana Los Santosa
Vas savet za poboljsanje Role-Play-a
Unapredjenje komunikacije medju zaposlenima: Postojali bi kodovi po kojima bi se moje kolege sporazumevale na poslu pa tako i ja. Na primer (10-10, 10-20 )
Poboljsavanje treninga:
Kao sto sam vec napomenuo stvorio bi ekipu kakav Los Santos jos nije video poboljsao bi jacinu mojih kolega kako bi svoje zadatke na poslu resavali sa lakocom. Na primer S.A.J. bi bio prvi koji bi stupao na akcije poput: pljacke prodavnice,talacki....... A naravno da bi i ostale kolege stupale na tim akcijama po potrebi. S.A.J. bi imao 3 puta sedmicno treninge po kojima bi vezbao svoju fizicku snagu i snalazljivost. S.A.J. ( Specijalna Anti Teroristicka jedinica ) bi stupala u kontakt sa ostalim kolegama iz ostalih state org i pomagala njima oko Akcija.
Detalji sistem patrola:
Sistem patrola bi stupao tako sto bi na dnevnom nivou minimalno bile 2 patrole u gradu patrolirale bi gradom i sprecavale kriminal i naslnicku voznju u Los Santosu . Pisale bi kazne za odredjene prekrsaje a i u nekim situacijama ako mora i u zatvor.
Poboljsavanje komunikacije medju zaposlenima:
Kod mene u organizaciji ne bi bilo sefe da li smo na prijemu ili tako slicno. Svako ko bi bio u LSPD-u bi imao svoj broj znacke po kojima bi moje kolege komunicirale pa tako i ja. Na primer zvucalo bi ovako 106 za 101 da li smo na prijemu kolega.
Rankovi:
1.Suspend
2.Vucna sluzba
3. Komunalni policajac
4.Policajac na obuci
5.Policijski Oficir I
6.Policijski Oficir II
7.Policijski Oificir III
8.Saobracajni policajac
9.Mladji inspektor
10.Srednji inspektor
11.Inspektor 4 Odeljenja
12.Glavni inspektor
13.S.A.J. Operativac
14.S.A.J. Snajperista
15.S.A.J. Trener
16.Pripadnik UKP I
17.Pripadnik UKP II
18.Pripadnik UKP III
19.Zamenik Komandanta UKP
20.Komandant S.A.J.
21.Komandant UKP
22.Podporucnik
23.Porucnik
24.Interventa jedinica 192
25.Zamenik Komandira Stanice
26.Komandir Stanice
27.Direktor Policije
28.Assistent Nacelnika
29.Zamenik Nacelnika
30.Nacelnik
Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U