Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Marabunta Grande | Pura Skank | 35988

Pura Skank

Player
Player
Vaše ime IRL: Luka Bilopavlovic

Vaše godine: 17

Vremenska zona: GMT+1

Prosečna aktivnost na dan: 3-10

Vaš Discord: pura0000

Vaše ingame ime: Pura Skank

Vaš ID: 35988

Dodatne informacije

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

• Strast prema organizaciji: Oduvek sam bio fasciniran Marabunta Grande organizacijom. Njena jedinstvena kultura i način funkcionisanja omogućavaju kreativ RP situacije. Učestvovao sam u brojnim aktivnostima ove organizacije i imam duboko razumevanje njene strukture.
  • Iskustvo u vođenju: Već sam bio deo raznih organizacija, gde sam stekao značajno iskustvo u vođenju, strategiji i vodjenju ljudi. Uspešno sam organizovao različite RP dogadjaje i vodio timove u prethodnim frakcijama. Moja sposobnost da upravljam resursima i motivišem tim garantuje uspeh organizacije.
  • Vizija za budućnost: Planiram da Marabunta Grande postane jedna od najjačih i najorganizovanijih kriminalnih frakcija na serveru. Fokusiraću se na poboljšanje discipline, aktivno regrutovanje ozbiljnih igrača i organizaciju uzbudljivih RP događaja koji će doprineti celokupnom RP iskustvu servera.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Marabunta Grande mora postati sinonim za kvalitetan i autentičan RolePlay. Da bih to postigao, planiram sledeće:

• Uvođenje obaveznih treninga za nove članove kako bi razumeli pravila bande i RP standarde.
  • Organizaciju realističnih scenarija poput dogovorenih pljački, ilegalnih trka i sukoba sa drugim frakcijama na način koji unapređuje RP.
  • Pojačanu interakciju sa drugim organizacijama kroz diplomatiju i rivalstvo, održavajući balansom između saradnje i sukoba.
  • Strožiju selekciju novih članova kako bi organizacija bila sastavljena od ozbiljnih i predanih igrača.
Smatram da imam sve kvalitete potrebne za vođenje ove organizacije i da mogu doprineti njenom uspehu na najbolji mogući način.

Hvala na razmatranju moje prijave. Očekujem priliku da dokažem svoj potencijal kao lider Marabunta Grande!

Top Bottom