Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za LSPD | Djole Marinnkovic | 54086

Djole Mariinkovic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL - Djordje
2. Vaše godine - 17
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - Od 4h do 8h
5. Vaš Discord - djolemarinkovic
6. Vaše ingame ime - Djole Marinnkovic
7. Vaš ID - 54086

Dodatne informacije

1. Lider za.....LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 - Zelim biti lider ove organizacije zato sto smatram sebe dosta odgovornim za sve sto moze da se desi u organizaciji.

2.2 - Zelim biti lider ove organizacije zato sto imam dosta iskustva u svakoj organizaciji kao HC i volim biti glavni u necemu.

2.3 - Zelim biti lider ove organizacije zato sto mislim da bih odlicno vodio LSPD za pocetak liderstva mislim da nije mnogo tesko za prvi put.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savet tj. moji saveti posto ih ima dosta su ti da bih za pocetak regrutaciju pravio na svaka dva dana ma bilo koliko ljudi imao u organizaciji. Bilo bi jako strogo ispitivanje za ulazak u LSPD da ne bi za dzabe nabijali warnove i ostale gluposti. Imao bih svoja dva zamenika koliko je i moguce koji bi bili izabrani po iskustvu i ozbiljnosti i aktivnosti. Oni bi vodili akcije i organizaciju kada ja nisam tu. Bile bi maksimalne 3. opomene koje bi se ocitavale zaposlenicima usmeno ako je neka mala greska ili ako je malo veca smanjenjem cina ili stavljanje na suspend 24h ili 48h ako je velika greska. Posle tri greske i upozorenja bi zaposlenik bio izbacen iz organizacije. Ispitivali bi smo ja i zamenici i po neka High Comand-a da ne bi ispitivali neki ljudi koji samo uzmu pare i ubace igrace u LSPD a ne znaju pravila. Takodje bih uveo nesto sto je odlicno po ceo server a i po organizaciju, a to je da svako ko ne zna pravila imace ko da ga nauci, ako prvi put padne na regrutaciji posle te regrutacije bi ostao u stanici dok se ne zavrsi, nakon toga bi usao na dicord i bio bi naucen pravilima servera od strane nekoga koga ja izaberem za to, pa bi mu se dala jos jedna sansa posle tog ucenja pravila. Ta druga sansa bi se upotrebila na drugoj regrutaciji koja bi bila odrzana za dva dana kao sto je i napisano. Kriterijumi za ulazak u LSPD bi bili minimalno 10 godina IC i minimalno 13 godina OOC sto mislim da je sasvim korektno sto se tice godina , takodje potencijalni zaposlenik ne sme imati dosije, niti tetovazu na licu ni na sakama. Imam jos dosta saveta koje bi upotrebio u organizaciji da bi bilo sto bolje a to su bonusi za aktivnos povecanje cina itd itd... Da ne pisem sad sve.

CINOVI LSPD-A
1 - Policajac na obuci
2 - Suspend 48h
3 - Suspend 24h
4 - Policijski Oficir
5 - Pauk Servis
6 - Cuvar Stanice
7 - Policajac
8 - Saobracajac
9 - Komunalni Policajac
10 - Inspektor Na Obuci
11 - Mladji Inspektor
12 - Pocetni Pilot
13 - Visi Policajac
14 - Mladji Inspektor
15 - Mladji Pilot
16 - Vodja Patrole
17 - Swat Team
18 - Iskusni inspektor
19 - Porucnik
20 - Vodja Pilota
21 - Swat Sniper Team
22 - Vodja Inspektora
23 - Policijski Trener
24 - LSPD Department
25 - Head OF Department
26 - Swat Leader
27 - Supervisor
28 - Asistent Direktora
29 - Zamenik Direktora
30 - Direktor

SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA.

veljko310

Player
Player
Informacije

2. Vaše godine - 17
7. Vaš ID - 54086

Dodatne informacije

1. Lider za.....LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 - Zelim biti lider ove organizacije zato sto smatram sebe dosta odgovornim za sve sto moze da se desi u organizaciji.

2.2 - Zelim biti lider ove organizacije zato sto imam dosta iskustva u svakoj organizaciji kao HC i volim biti glavni u necemu.

2.3 - Zelim biti lider ove organizacije zato sto mislim da bih odlicno vodio LSPD za pocetak liderstva mislim da nije mnogo tesko za prvi put.

Moj savet tj. moji saveti posto ih ima dosta su ti da bih za pocetak regrutaciju pravio na svaka dva dana ma bilo koliko ljudi imao u organizaciji. Bilo bi jako strogo ispitivanje za ulazak u LSPD da ne bi za dzabe nabijali warnove i ostale gluposti. Imao bih svoja dva zamenika koliko je i moguce koji bi bili izabrani po iskustvu i ozbiljnosti i aktivnosti. Oni bi vodili akcije i organizaciju kada ja nisam tu. Bile bi maksimalne 3. opomene koje bi se ocitavale zaposlenicima usmeno ako je neka mala greska ili ako je malo veca smanjenjem cina ili stavljanje na suspend 24h ili 48h ako je velika greska. Posle tri greske i upozorenja bi zaposlenik bio izbacen iz organizacije. Ispitivali bi smo ja i zamenici i po neka High Comand-a da ne bi ispitivali neki ljudi koji samo uzmu pare i ubace igrace u LSPD a ne znaju pravila. Takodje bih uveo nesto sto je odlicno po ceo server a i po organizaciju, a to je da svako ko ne zna pravila imace ko da ga nauci, ako prvi put padne na regrutaciji posle te regrutacije bi ostao u stanici dok se ne zavrsi, nakon toga bi usao na dicord i bio bi naucen pravilima servera od strane nekoga koga ja izaberem za to, pa bi mu se dala jos jedna sansa posle tog ucenja pravila. Ta druga sansa bi se upotrebila na drugoj regrutaciji koja bi bila odrzana za dva dana kao sto je i napisano. Kriterijumi za ulazak u LSPD bi bili minimalno 10 godina IC i minimalno 13 godina OOC sto mislim da je sasvim korektno sto se tice godina , takodje potencijalni zaposlenik ne sme imati dosije, niti tetovazu na licu ni na sakama. Imam jos dosta saveta koje bi upotrebio u organizaciji da bi bilo sto bolje a to su bonusi za aktivnos povecanje cina itd itd... Da ne pisem sad sve.

CINOVI LSPD-A
1 - Policajac na obuci
2 - Suspend 48h
3 - Suspend 24h
4 - Policijski Oficir
5 - Pauk Servis
6 - Cuvar Stanice
7 - Policajac
8 - Saobracajac
9 - Komunalni Policajac
10 - Inspektor Na Obuci
11 - Mladji Inspektor
12 - Pocetni Pilot
13 - Visi Policajac
14 - Mladji Inspektor
15 - Mladji Pilot
16 - Vodja Patrole
17 - Swat Team
18 - Iskusni inspektor
19 - Porucnik
20 - Vodja Pilota
21 - Swat Sniper Team
22 - Vodja Inspektora
23 - Policijski Trener
24 - LSPD Department
25 - Head OF Department
26 - Swat Leader
27 - Supervisor
28 - Asistent Direktora
29 - Zamenik Direktora
30 - Direktor

SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA.
Gg uzimas 100%

Ivan Verstappen

Player
Player
Informacije

2. Vaše godine - 17
7. Vaš ID - 54086

Dodatne informacije

1. Lider za.....LSPD

CINOVI LSPD-A
1 - Policajac na obuci
2 - Suspend 48h
3 - Suspend 24h
4 - Policijski Oficir
5 - Pauk Servis
6 - Cuvar Stanice
7 - Policajac
8 - Saobracajac
9 - Komunalni Policajac
10 - Inspektor Na Obuci
11 - Mladji Inspektor