Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kamish Nedeljkovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Nikola
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu : 5h-8h
5. Vaš Discord : kamish_nedeljkovic
6. Vaše ingame ime: Kamish Nedeljkovicc
7. Vaš ID : 64667

2. Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije (Navedite 3 razloga uz objasnjenje)

LSPD je organizacija koja budi nesto nesvakidasnje u meni. Imam dosta iskustva u radu u LSPD organizaciji i mislim da bi se vrlo dobro snasao u ulozi lidera bas u toj organizaciji.

Dobra ekipa i dobra High commanda jedno je od najbitnijih stvari u jednoj organizaciji. Ja imam ekipu koja pre svega zna pravila grada i zna kako LSPD funkcionise.

Znam kako je biti pocetnik i raditi u nekoj od organizacija i zato cu se truditi da im budem uzor i autoritet na svakom koraku i da ih oblikujem ne samo u policajca vec u pravog i kvalitetnog coveka, bicu tu uz njih kad im bude najteze i bicu tu da ih motivisem dok god su u LSPD.
3. Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Sektor Beretke

Ovaj sektor imace ulogu da ukoliko na ulici izbije pucnjava Beretke tim dolazi i intervenise u skladu sa zakonom. Takodje Beretke tim na akcijama poput banke, pljacke pordavnice… imao bi glavnu ulogu ukoliko izbije pucnjava

3.1.2 Struktura Beretke

Beretke ce imati 3 ranka i njih ce ciniti tri jednice :

- Interventna Jedinica Beretke-
-Zamenik Komandir Beretki-
- Komadandir Beretki-

U jedinici Beretke nece moci da udje svako, tu ce biti ljudi koji su i fizicki i psihicki spremni za tu ulogu. Morace da prodju razlicite testove pucanja i voznje da bi mogli da budu clan te jedinice.

3.2 Saradnja sa ostalim organizacijama

U saradnji sa EMS cemo sto cesce moguce raditi detaljne provere zdravlja, a i psihickog stanja zaposlenih, jer ipak zdravlje je na prvom mestu.

Sa SAHP imam u planu da povremeno radimo zajednicke patrole kroz celu drzavu, kao i geto patrole.

U saradnji sa GOV cemo svakog dana odrediti jednu patrlu i jedno vozilo za zaplenu koji ce u svakom trenutku biti na raspolaganju vladi.

Saradnju sa NG bi poboljsali tako sto bi uveli obavezan vojni rok nasih zaposlenih. Time bi nasi zaposleni bili bi vestiji sa oruzijem i bili bi uvek u pripravnosti ako se desi iznenadna pucnjava.

U saradnju sa FIB-om bi uveli zajednicko pomaganje u skupljanu dokaza za racije, i sumnjam da bi tim putem znatno pomogli kolegama.

3.3 Povecanje broja zaplena vozila i patrola

S obzirom na to da imamo veliki broj patrolnog osoblja to znaci da cemo imati dosta aktivnih patrola i kriminal ce biti sveden na minimum.

Da bi povecali broj aktivnih zaplena vozila u planu imam da za svaki rank up mora da se odradi odredjeni broj zaplena. S tim cemo motivisati kolege da rade zaplene sto znaci da ce konacno ulice Los Santosa konacno biti bez vozila koji blokiraju put.

3.4 Detaljnija obuka

Svaki clan proci ce detaljnu obuku bez obzira koliko puta je radio u LSPD. Obuka ce sadrzati prakticno sve sto treba da zna jedan radnik LSPD. Takodje ce svako od novih clanova imati i praksu na kraju da vidi kako bi sve ti izgledalo. Zbog ovoga smo napravili cin instruktor koji ce biti zaduzen samo i iskljucivo za obuke. Obuke ce se takodje odrzavati i clanovima jedinice Beretke ili instruktorima ukoliko ne znaju koja je funkcija njihovog cina.

4. Rankovi u LSPD

1.Upravo Ubacen
2. Suspend 24h
3.Suspend 48h
4.Odsustvo

—PO—
5. Obuka
6. Pauk servis
7. Komunalni Policajac
8. Mladji Saobraćajac
9. Saobraćajni Policajac
10. Mladji Policajac
11. Policajac
12. Policijska Brigada

–UKP–
13. Inspektor na terenu
14. Inspektor
15. inspektor za internu istragu
16. Operativac

–Beretke–
17. Interventna jedinica Beretke

—HS—
18. Instruktor
19. Major
20. Deputy UKP
21. Deputy PO
22. Deputy Komandira Beretke

—HC—
23. Komandant UKP
24. Komadant PO
25. Komandir Beretki
26. Komandir stanice
27.Direktor policije
28. Asistent nacelnika
29.Zamenik nacelnika

30.Nacelnik

5. Uslovi za zaposljavanje

Najmanje 8 godina IC
Dobro poznavanje pravila
Postovanje High Commande i ostalih kolega
Lepo ponasanje (bez toksicnosti)
Poznavanje me/do/try komandi
Validna Kamerica

6. Kodovi

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A -
Pad igre
Kod B - F8 i U
Kod C - Admin Situacija
Status 1 - Dolazak na smenu
Status 2 - Odlazak sa smene
Status 3 - Hitan odlazak sa smene

Zelim sreću ostalim kandidatima!

Veljoslav Guziiic

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Nikola
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu : 5h-8h
5. Vaš Discord : kamish_nedeljkovic
6. Vaše ingame ime: Kamish Nedeljkovicc
7. Vaš ID : 64667

2. Zasto zelite biti lider ove specificne organizacije (Navedite 3 razloga uz objasnjenje)

LSPD je organizacija koja budi nesto nesvakidasnje u meni. Imam dosta iskustva u radu u LSPD organizaciji i mislim da bi se vrlo dobro snasao u ulozi lidera bas u toj organizaciji.

Dobra ekipa i dobra High commanda jedno je od najbitnijih stvari u jednoj organizaciji. Ja imam ekipu koja pre svega zna pravila grada i zna kako LSPD funkcionise.

Znam kako je biti pocetnik i raditi u nekoj od organizacija i zato cu se truditi da im budem uzor i autoritet na svakom koraku i da ih oblikujem ne samo u policajca vec u pravog i kvalitetnog coveka, bicu tu uz njih kad im bude najteze i bicu tu da ih motivisem dok god su u LSPD.
3. Vas savet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Sektor Beretke

Ovaj sektor imace ulogu da ukoliko na ulici izbije pucnjava Beretke tim dolazi i intervenise u skladu sa zakonom. Takodje Beretke tim na akcijama poput banke, pljacke pordavnice… imao bi glavnu ulogu ukoliko izbije pucnjava

3.1.2 Struktura Beretke

Beretke ce imati 3 ranka i njih ce ciniti tri jednice :

- Interventna Jedinica Beretke-
-Zamenik Komandir Beretki-
- Komadandir Beretki-

U jedinici Beretke nece moci da udje svako, tu ce biti ljudi koji su i fizicki i psihicki spremni za tu ulogu. Morace da prodju razlicite testove pucanja i voznje da bi mogli da budu clan te jedinice.

3.2 Saradnja sa ostalim organizacijama

U saradnji sa EMS cemo sto cesce moguce raditi detaljne provere zdravlja, a i psihickog stanja zaposlenih, jer ipak zdravlje je na prvom mestu.

Sa SAHP imam u planu da povremeno radimo zajednicke patrole kroz celu drzavu, kao i geto patrole.

U saradnji sa GOV cemo svakog dana odrediti jednu patrlu i jedno vozilo za zaplenu koji ce u svakom trenutku biti na raspolaganju vladi.

Saradnju sa NG bi poboljsali tako sto bi uveli obavezan vojni rok nasih zaposlenih. Time bi nasi zaposleni bili bi vestiji sa oruzijem i bili bi uvek u pripravnosti ako se desi iznenadna pucnjava.

U saradnju sa FIB-om bi uveli zajednicko pomaganje u skupljanu dokaza za racije, i sumnjam da bi tim putem znatno pomogli kolegama.

3.3 Povecanje broja zaplena vozila i patrola

S obzirom na to da imamo veliki broj patrolnog osoblja to znaci da cemo imati dosta aktivnih patrola i kriminal ce biti sveden na minimum.

Da bi povecali broj aktivnih zaplena vozila u planu imam da za svaki rank up mora da se odradi odredjeni broj zaplena. S tim cemo motivisati kolege da rade zaplene sto znaci da ce konacno ulice Los Santosa konacno biti bez vozila koji blokiraju put.

3.4 Detaljnija obuka

Svaki clan proci ce detaljnu obuku bez obzira koliko puta je radio u LSPD. Obuka ce sadrzati prakticno sve sto treba da zna jedan radnik LSPD. Takodje ce svako od novih clanova imati i praksu na kraju da vidi kako bi sve ti izgledalo. Zbog ovoga smo napravili cin instruktor koji ce biti zaduzen samo i iskljucivo za obuke. Obuke ce se takodje odrzavati i clanovima jedinice Beretke ili instruktorima ukoliko ne znaju koja je funkcija njihovog cina.

4. Rankovi u LSPD

1.Upravo Ubacen
2. Suspend 24h
3.Suspend 48h
4.Odsustvo

—PO—
5. Obuka
6. Pauk servis
7. Komunalni Policajac
8. Mladji Saobraćajac
9. Saobraćajni Policajac
10. Mladji Policajac
11. Policajac
12. Policijska Brigada

–UKP–
13. Inspektor na terenu
14. Inspektor
15. inspektor za internu istragu
16. Operativac

–Beretke–
17. Interventna jedinica Beretke

—HS—
18. Instruktor
19. Major
20. Deputy UKP
21. Deputy PO
22. Deputy Komandira Beretke

—HC—
23. Komandant UKP
24. Komadant PO
25. Komandir Beretki
26. Komandir stanice
27.Direktor policije
28. Asistent nacelnika
29.Zamenik nacelnika

30.Nacelnik

5. Uslovi za zaposljavanje

Najmanje 8 godina IC
Dobro poznavanje pravila
Postovanje High Commande i ostalih kolega
Lepo ponasanje (bez toksicnosti)
Poznavanje me/do/try komandi
Validna Kamerica

6. Kodovi

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A -
Pad igre
Kod B - F8 i U
Kod C - Admin Situacija
Status 1 - Dolazak na smenu