Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32022
Players nickname
Nikolus Lukas
Administrators nickname
Lenna Luxury
Date
Feb 10, 2025
Time
02:49
Proofs
https://youtu.be/MD2MelwlYL0

nikolus lukas

Player
Player
Zamolio bi da se pogleda ceo pov i da se razmotre postupci administratora Lenna Luxury. Na povu se vidi sve sto se desavalo. To sto su radili ti igraci a administrator podrzao me je jako povredilo pre svega OOC a onda i IC jer nije uradjenja ni jedna roleplay radnja vec maltretiranje jako dug period koji oni nisu smeli da rade. Zelim da se sve uzme u obzir i razmotri jer su bez fizickog prisustva administratora doticni igraci imali kontakt sa istom administratorkom i govorili u jednom momentu iste stvari kao da su se dogovorili. smatram da je ovo jako velika povreda i zelim da se kazni kako to i zasluzuje.

nikolus lukas

Player
Player

nikolus lukas

Player
Player
dobro i? snosio posledice za to zavrsilo se kraj price. sada i vi isto i to je to ne znam sta ti znaci ovo sto si posalao u opste?
jos jedna stvar. to sto sam ja radio sve zajedno trajalo je 10 minuta ne znam da li si taj deo iseko kad sam reko sto je u granicama pravilima servera za vreme koje lice sme da bude pod lisicama. nemoj da me snimas i da se glupiras ili bar okace sve i kad si mi psovao roditelje i kurcio se malo pre toga sto sam ti ispricao. a sam si me pozvao da pricamo na diskord da me molis da te ne okacim jer imas 2 opomene

19UTD4CE87

Sve u nos, UNITED FORCE
Player
ahahahha pa to da bi usao u voice jer si se usrao kao cava mala a nisam ti samo to pisao sto si sakrio ostalo, pusti snimak posle iz vc

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Admin je dosao na spec to nije nikakav dogovor , nego su igracii koji su vas robali zvali admina jer niste postovali zahtjeve , sto jes FearRp i kazna ostaje​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom