sve se vidi u povu, molim da se pov pogleda tetaljno od strane iskusnog admina i da se donese pravedna odluka jer sam jako povredjen kako OOC tako i IC od strane ova 3 igraca. Hvala
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti si nama pokvario rp, trebali smo te voditi na ostrvo i napraviti pricu, medjutim admini su morali 3 puta dolaziti i spuštati se te prekidati rp situaciju kako bi tebi genijalcu objasnili da ovo nije drzavna organizacija te da za bandite se ne racuna pravilo države 25 minuta, u jednom trenutku si omalovažavao ooc mene i administraciju pa su se smilovali i dali ti 3.1 utisanje iako si admina nazivao balavcom i govorio mu sine itd...sve se vidi u povu, molim da se pov pogleda tetaljno od strane iskusnog admina i da se donese pravedna odluka jer sam jako povredjen kako OOC tako i IC od strane ova 3 igraca. Hvala
Na povu se sve vidi sto treba da se vidi. isto tako sam rekao balavac nekome od vas a ne administratoru. a role play situacija "da pravimo pricu" siguran sam da ne postoji tako da ne znam u cemu je tvoj problem glumio si mafijasa kriminalca sad lepo snosi posledice cica mica gotova pricaTi si nama pokvario rp, trebali smo te voditi na ostrvo i napraviti pricu, medjutim admini su morali 3 puta dolaziti i spuštati se te prekidati rp situaciju kako bi tebi genijalcu objasnili da ovo nije drzavna organizacija te da za bandite se ne racuna pravilo države 25 minuta, u jednom trenutku si omalovažavao ooc mene i administraciju pa su se smilovali i dali ti 3.1 utisanje iako si admina nazivao balavcom i govorio mu sine itd...
Druga stvar postoje pravila zallbe, alo kacis situaciju onda kacis od pocetka a ne od kako ti je ova cerada na glavi, okaci lijepo pov od pocetka situacije, i nadam se da ce se vama pijacarima koji ne znate 2 metra dalje od pijace nosom pomoliti stati u kraj jer mislite da ste najpametniji a u stvari ne znate nabrojati 3 primjera za mg, ufati se carapa, zavjesa i helanki na pijaci jer ovo ostalo za tebe nije
Sad ces ti meni ban na 7 dana dobiti jer si nekoliko puta u ic razgovoru rekao da smo retardirani, pogodilo te to jer te neko oteo u rp i ne znaš da rp-aš buniš se kao držimo te pola sata a adminima na tiket places ko dijete od 10 godina da dodju, od samog pocetka izbjegavas rp i radis krp, od samog pocetka! A vidim koliko si upucen u pravila a blejis na serveru toliko vremena, više vremena si sa adminima ooc proveo nego icNa povu se sve vidi sto treba da se vidi. isto tako sam rekao balavac nekome od vas a ne administratoru. a role play situacija "da pravimo pricu" siguran sam da ne postoji tako da ne znam u cemu je tvoj problem glumio si mafijasa kriminalca sad lepo snosi posledice cica mica gotova prica
Sad ces ti meni ban na 7 dana dobiti jer si nekoliko puta u ic razgovoru rekao da smo retardirani, pogodilo te to jer te neko oteo u rp i ne znaš da rp-aš buniš se kao držimo te pola sata a adminima na tiket places ko dijete od 10 godina da dodju, od samog pocetka izbjegavas rp i radis krp, od samog pocetka! A vidim koliko si upucen u pravila a blejis na serveru toliko vremena, više vremena si sa adminima ooc proveo ne
Cutovan je deo de sam isao da piskim a mozda je i bolje ko zna sta ste radili dok nisam bio tu. Verovatno postavili one stolice koje sam zateko kad sam se vratio i rostilj na koijem ste me terali da pecem cevape ili kako vec. Ali naravno mogu i taj deo da objavim bez problema.39:15 Cutovan pov kako bi prikrio nešto fali odredjen dio vremena, pogledajte kako se u sekundi izmjeni club chat i ostalo