Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
67798
Players nickname
Ramza Razlizatovic
Administrators nickname
Dragan_Macak
Date
Feb 10, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/NjUVWLc

Kunetaa

Player
Player
Poštovana administracijo, dobio sam ban za GP 1.7 (Zabranjen je prenos imovine na dar). Svestan sam tezine ove situacije i u potpunosti priznajem svoju pogresku. Bilo je dvije situacije u pitanju i nisam znao o kojoj je rec, prva je bila da sam dao drugu plavi lui vi scarf a druga je bila da mi je jedan covek dao abbibaske preko gepeka sto se ispostavilo kao razlog za GP 1.7. Shvatam da sam ovim postupkom pogresio i isto tako smatram da je admin donio ispravnu odluku sto me banovao jer bih uradio isto na njegovom mestu. Prihvatam money wipe ukoliko prihvatite moju zalbu. Hvala na razumevanju!

Zalba zbog koje sam kaznjen: Approved - G.P 1.7 | 55946

Michael Jokeric

Player
Player
Slika gde pokazuju sta su skamovali i unban appealovi ispod, zamolio bih da se ovi skameri rese pod hitno posto sam ja taj jedan covek koji mu je "dao" abibaske a ustvari je moj acc bio hakovan od strane njih dvojice, id drugog lika: 68056. Nadam se da ce administracija uraditi nesto povodom ovoga posto ovi ljudi unistavaju projekat, znam da cu dobiti za off top ali se nadam da ce ova poruka biti procitana. Takodje priznao je mom drugu da me je namerno skamovao i odmah posle toga ga blokirao i opozvao poruke.
Sve najbolje!

Kunetaa

Player
Player
Slika gde pokazuju sta su skamovali i unban appealovi ispod, zamolio bih da se ovi skameri rese pod hitno posto sam ja taj jedan covek koji mu je "dao" abibaske a ustvari je moj acc bio hakovan od strane njih dvojice, id drugog lika: 68056. Nadam se da ce administracija uraditi nesto povodom ovoga posto ovi ljudi unistavaju projekat, znam da cu dobiti za off top ali se nadam da ce ova poruka biti procitana. Takodje priznao je mom drugu da me je namerno skamovao i odmah posle toga ga blokirao i opozvao poruke.
Sve najbolje!
ne razumem poentu slike, bodhi mog druga i moj inventar koji sam nameravo postaviti na tezgu na pijaci. nigde nikaka skem a ja sam dole dobio ban za 1.4 koji nema veze sa skemom ??

Top Bottom