Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49570
Players nickname
Pinki Svaba
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 5, 2025
Time
00:00
Proofs
/

PinkiSvaba

Player
Player
Postovana administracijo zeleo bih napocetku da kazem da je ovo samo moja greska i da shvatam gde sam pogresio nemam nista protiv Nika ili bilo kojeg drugog administratora.
Ovde sam da vam objasnim sta se tacno desilo.
Kada sam bio u EMS bio sam 03 (assistent direktora) u toku duznosti uzeo sam jednu masku i jedan pancir isao sam na intervencije, isao sam u geto sa autom koji ima rotacije, jedan lik iz daljine nije video da sam ems dok sam dizao coveka i on je pucao, pancir mi je pukao i samim tim nisam mogao da vratim u skladiste a za masku sam dao 03 nisam znao da treba da se vrati u skladiste, ja se izvinjavam ako sam ugrozio ems sa jednom maskom meni ta jedna maska i jedan pancir nista ne znace, igram dugo na grandu oko jednu ipo godinu mnogo sam toga stvorio i ne bi da se ovako zavrsi moje igranje na grandu, shvatam gde sam pogresio neka mi bude ovo kao neka lekcija za ubuduce i ako moze da mi se da jos jedna sansa meni bi bilo drago da zaigram opet na grand projektu , ja se iskreno izvinjavam ako sam naneo neku stetu ems-u zbog maske i pancira
Hvala na razmatranju.

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Procitaj kako se format pise

Status
Not open for further replies.
Top Bottom