Postovani , trazili ste mi da dostavim pov a napisao sam da nikad vise necu uci bez snimanja vise. mozete provjeriti da nikad nikog nisam kacio za ovo vrijeme sto igram jer ne snimam. Nisam znao da postoji cheat za energiju, ako vi mozete provjeriti da mi je dao pancir prije tog desavanja i meso poslije. Ne pravim ovo sve na serveru da bih koristio cheat za energiju.. Nikad nisam ban dobio, nikad niko nije imao problema sa mnom. Da sam koristio cheat ne bih se zalio, pogrijesio i to je to..
Stvarno smatram da je odluka pogresna, nisam budala da gradim ovo sve i da upalim taj cheat.
na kraju evo i da sam koristio, dajte mi priliku da skinem aplikaciju da snimam i da nemam vise ovakvih problema. Bas mi je krivo sto je ispalo ovako jer nije do mene ja vam garantujem.
Stvarno smatram da je odluka pogresna, nisam budala da gradim ovo sve i da upalim taj cheat.
na kraju evo i da sam koristio, dajte mi priliku da skinem aplikaciju da snimam i da nemam vise ovakvih problema. Bas mi je krivo sto je ispalo ovako jer nije do mene ja vam garantujem.