Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55104
Players nickname
Djole Alcapone
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 6, 2024
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

Djolee Alcapone

Veteran
Leader of unofficial org
Pozdrav. Prosle godine sam se prijavio za lidera LSPD-a i tu sam dobio odgovor da se ne traži kandidat sa takvim specifikacijama, znao sam u čemu je stvar i odmah sam pitao Abrahama da li je moj id (55104) na bl za lidere gde sam dobio pozitivan odgovor. Prihvatam svoju gresku i molim vas da mi skinete kaznu veoma se kajem i obecavam da se to nikada nece ponoviti. Od tada sam nakupio mnogo iskustva i mislim da bih mogao da postignem veliku stvar ili pak kada bi postao lider mogao bih da napravim najbolju organizaciju. Molim vas po ko zna koji put i nadam se pozitivnom odgovoru. PS Abro srećan rođendan : )

Djolee Alcapone

Veteran
Leader of unofficial org
Kada procitate ovu molbu zelim da mi kazete da li cu ja nekada u nekoj blizoj buducnosti dobiti priliku da postanem admin/leader na ovom projektu jer mi je to ogromna zelja.Administrator sam vec bio i sada bih hteo da se oprobam u liderstvu tako da vam se iz dna duse jako izvinjavam za sve prekrseno i stvari koje sam radio i molim da mi date priliku jer se necete pokajati. Hvala vam i nadam se pozitivnom odgovoru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom