Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tony Luxury

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime u RL: Toni

2. Vaše godine: 28

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8H

5. Vaš diskord: toni_1950

6. Vaše Ingame ime: Toni Luxury

7. Vaš ID: 51499

Lider za LSPD

Zašto želite biti lider ove posebne organizacije?(Navedite tri razloga s objasnjenjem)

• LSPD je moja prva organizacija na serveru, ostavila jako dobar dojam da se od nje moze napraviti vrhunska organizacija po pitanju roleplaya što bih sa svojim iskustvom u svim drzavnim organizacijama mogao napraviti.

Vidim i vjerujem da postoji prostor da se ova organizacija dovede do samog savršenstva i opet ponavljam uvjerem sam da bih je sa svojim iskustvom doveo do istog !

-Imam vec potpuno sklopljen HC sto bi jako pomoglo u vodjenju. Smatram da je LSPD najvaznija organizacija radi njene lokacije i takodjer posla i odgovornosti koje snosi !

Vaši savjeti za poboljšanje Roleplay razine u organizaciji:
  • Strogo poštivanje pravila servera kao i pravila unutar organizacije !
  • Odnos lidera i zaposlenika bi bila na visokom nivou, prijateljski i opušteno
  • Uvjezbavanje svih akcija koje se desavaju na serveru za state (talacke,pljacke prodavnica, FZ raid itd), uvjezbavanje pucanja...
  • Svakodnevni treninzi te vjezbe za odrzavanjem kondicije i zelje za radom
  • Regrutacije bi bile održavane redovno i svi članovi dobijali bi kvalitetne obuke.
  • Bez ikakve toksicnosti i bez konflikta sa drugim organizacija i opcenito građanima Los Santos-a
  • Sto manje pucanja i koristenja oruzja u situacijama gdje je to stvarno nepotrebno

Kriteriji za radni ugovor u LSPD:

• Aktivnost minimum 3h dnevno
  • Minimum 10 IC godina
  • Disciplina
  • Postovanje(svih cinova,gradjana,organizacija)
  • Zelja za radom
  • Dozvola za voznju, oruzje,vojna legitimacija i zdravstveno osiguranje ce se smatrati pod obavezno !

Doprinos koji bih ja donio kao lider:
  • Doveo bih vecu razinu roleplay iskustva na serveru
  • Naucio bih ljude kako treba zapravo treba izgledati jedna ozbiljna organizacija
  • Sastanci bi bili cesti kako bi ukazali na odredjene stvari u organizaciji, i naravno kako bi uputili ljude sto i kako trebaju da rade u nekom periodu
  • Ozbiljnost i dogovor na nivou
  • -Ispitivanja bi se bazirala na primjerima u vezi LSPD-a, a ne samo na definicijama !
Rankovi:

1. Suspend

2. Kadet na obuci

3. Kadet

4. Saobracajna policija

5. Policija

6. SAJ(Specijalna Anti-Teroristicka Jedinica)

7. Inspektor

8. Visi Inspektor

9. Vodja jedinice(SAJ,Policija,Saobracajna policija)

10. Glavni inspektor

11.Komandir

12. Zamjenik Nacelnika

13. Nacelnik Policije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom