Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Teo Nurmagomev

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL
Teodor
2. Vaše godine
16
3. Vremenska zona
GTM+1
4. Prosjek online po danu
7-8h
5. Vaš Discord
kurta0916
6. Vaše ingame ime
Teo Chimaev
7. Vaš ID
9549

Dodatne informacije

1. Lider za..... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Razlog zbog kog se prijavljujem za lidera ove organizacije jeste ljubav prema njoj, bio sam u mandatu Granta MCadamsa, i Buki Paljevica, od njih sam stekao veliko znanje u vodjenju organizacije i vestinama potrebnim za to, volim LSPD i veoma bih voleo da budem na celu iste. Takodje imam podrsku mnogih igraca koji iscekuju da im ja budem lider!

2. Zelim poboljsati RolePlay na serveru, to bih ucinio tako sto bi svaki nov sluzbenik detaljno bio obucen i naucen svim potrebnim znanjima pre nego sto krene u patrolu. Najbitnije za ovaj posao jeste razmisljanje i zelim da budem taj koji ce uciti nove polaznike kao sto su i mene nekada ucili. Bile bi odrzavane obuke odma po primanju nove grupe polaznika, i morace strogo da se postuje protokol obuke koje cemo ja i moj HC tim osmisliti.

3. Disciplina. Zeleo bih da svoje polaznike naucim detaljnu disciplinu ponasanja na akcijama, drzacu ozbiljnost i disciplinu na maksimalnom nivou, naravno tu ce biti mesta i za sale i za druzenje, ali nedisciplina i neozbiljnost u ozbiljnim situacijama necu tolerisati. Iza sebe imam odgovorne ljude i ljude od poverenja, kojima i kad nisam tu znam da mogu da poverim cuvanje discipline unutar organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Uveo bih razne biro-e da bi polaznici nakon zavrsene osnovne policijske obuke mogli da biraju da li bi hteli da se strucno osposobljavaju za neku odredjenu sluzbu( Istrazno osoblje, vazdusna podrska, radarskoj kontroli ili SWAT-u) naravno ukoliko ne budu imali ambicije da se obucavaju za neku od navedenih, mogu biti sluzbenici patrolnog osoblja i odrzavati javni red i mir u gradu kao obicni policajci.

- Zbog boljeg RP-a ako budem bio u mogucnosti, promenio bih neka vozila u cilju da bude sto realnije za policiju, naravno ukoliko se vise njih bude slozilo sa tim predlogom.

- Svake nedelje bih organizovao trening akcije po principu realnih situacija, potera, talackih situacija, pljacki itd... Voleo bih da porazgovaram sa liderom NG da nam pomognu u realizaciji tih treninga i da nam obezbede teren za isto.

- Bez konfilkta izmedju kolega, kako unutar tako i van organizacije. Trudicu se maksimalno da ne dolazi do konfilkata izmedju moje i druge organizacije.

- Posto nisam primetio da je bas bila praksa u nekim organizacijama, zelim da se detaljno svaki dan ili svaki drugi pregledaju logovi u cilju zaustavljanja korupcije.

Cinovi:

----------Patrolno osoblje----------
1. Police Recruit
2. Police Officer I
3. Police Officer II
4. Police Officer III
----------Istrazno osoblje----------
5. Inspektor
6. Visi inspektor
7. Glavni inspektor
8. Vodja istraznog osoblja
----------HSIU----------