Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za marabunta grande I Ediis Mintz

Status
Not open for further replies.

Edib Foleys

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Edib

1. Vaše godine: 14

1. Vremenska zona:( GMT +1)

1. Prosjek online po danu: 5-8H

1. Vaš Discord: edibpezic

1. Vaše ingame ime: Ediis Mintz

1. Vaš ID: 52435

Dodatne informacije:
1.Leader za Marabunta Grande
  1. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Zelim da postanem lider za Marabuntu jer znam da ova organizacija moze daleko da dogura timskim radom i trudom.Cilj bi mi bio da okupim timske ljude koji su tu iz volje da igraju i da stvorimo najjacu zajednicu na serveru. 2.Imam dosta drugova koji bi samnom gradili zajednicu.Imam prethodno iskustvo u vodjenju timova i veliko razumijevanje u RP-u.Zelio bih da svaki igrac nauci nesto iz ove organizacije.
  1. Volio bih da sa svojom turf ekipom uzmemo sezonu za sta bi se i trudili.Zelim da pokazem da svaki clan moze da se razvije unutar organizacije i doprinese cilju.Naravno volio bih da svakom clanu dijelim nedeljne bonuse i da mu pomognem oko svega

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

. -Moj tim bi se sastojao iz iskusnih clanova -Svakom clanu bih davao nedeljni bonus za svoju aktivnost sto bi ih postaklo da vise rade i ucestvuju u prici -Povecao bih kriterijume za ulazak u organizaciju naravno da svaki clan zna osnovna pravila grada. -Odrzavao bih nedeljne sastanke za sva pitanja clanova -Moja organizacija bi imala iskusnu turf ekipu kao i graffit team koji znaju sta rade i slusaju naredjenja Turf leadera i Graffiti Team Leadera -Kada bih video da se neko bas trudi nagradio bih ga rank upom

Rankovi:
13.Boss
12.Co-Boss
11.Scarface
10.Legend
9.Turfer
8.Ghetto Killer
7.Graffiti Team Leader
6.Graffiti Team
5.Ghetto Maniac
4.Hooligan
3.Dealer