Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1258
Players nickname
Losmi_Favela
Administrators nickname
Nemanja Fjuri
Date
Feb 10, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=zf6NvN0eNO8&t=3s

Jack_Gotti

Player
Player
Postovanje , imam da se obratim povodom ovog pitanja jer je stvar suvise ocigledna ali doticne osobe to izgleda nisu mogle tacno da utvrde pa su me banovali. Okacio sam pov na forum za p.z.z 1.1 . Posto mi amd softwer snima ceo ekran , odnosno alt+shift+s je instant replay na Amd grafickim pokazao skrin i tu se video obs studio koji je zabranjen program za snimanje videa ili ti slicnog . Doticna osoba odnosno admin Nemanja Fjuri me je kaznio za g.p 6.17 nelegalan softwer , niti je utvrdio dal mozda momak strimuje ili slicno a jasno se vidi da mi je strim bio upaljen i da je klipovano preko amd softwera.Ne vidim razlog ban-a dok se sve lepo i detaljno ne proveri. Istom tom Nemanji Fjuri sam poslao na forumu u zalbi sliku da mi je snimljeno na amd softweru , a ne na ob-su . Ja vas molim da dobro pogledate slike koje cu vam poslati i zapravo stvarno utvrdite da sam pogresno kaznjen i da je donesena pogresna odluka. Razumem da admini znaju da pogrese i to sve ali stvarno nadam se da i vi mene razumete da hocu da igram i da mi ne bi bio problem da sam kaznjen sa razlogom , ali stvarno sam kaznjen bez ikakvog legalnog dokaza . Da napomenem , NAKON TOGA STO SAM POSLAO DOKAZ DA JE SNIMANO PREKO INSTANT REPLAY AMD SOFTWER-A . Hvala na razumevanju.

DOKAZ DA JE SNIMANO PREKO AMD SOFTWERA.
ISECAK SA RANDOM LIV-EA DE SE VIDI JASNO DA KAD STRIMUJEM KLIPUJEM PREKO INSTANT REPLAY-A
DOTICNI Nemanja Fjuri.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Kazna skinuta , al ubuduce onda ako pokazes OBS na POV-u pokazi nam i AMD da on snima , nemoj isjec video da se vidi samo OBS , jer ce se ovo opet desiti​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom