Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45579
Players nickname
Denzy_Zuzaa
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
May 24, 2024
Time
00:00
Proofs
imgur.com/a/khRqmTF

Denzy Zuzaa

Player
Player
Dobro vece Mujo/Abrahame. Dobio sam ban za G.P. 1.1 otprilike pre 8 i po meseci. Bio sam dosta aktivan igrac na ovom serveru. Prvi put ban na ovom serveru dobio sam u oktobru 2023, kada sam bio relativno nov igrac i nisam uopste poznavao pravila. Malo nakon unbana, aktivirao sam 2fa na svom nalogu, kako se ovo ne bi ponovo desilo i zbog jednog drugog razloga. Nakon unbana siguran sam da svoj nalog delio nisam, niti da mi je iko ulazio jer nije bilo moguce, upravo zbog tog 2fa. Danas usao sam na svoj account preko bratovog kompjutera kako bih uslikao ban jer trenutno imam problema sa svojim kompjuterom i ne mogu uopste upaliti gta. Na serveru nikad nisam pravio probleme, vodio sam ballase i moja organizacija nikada nije imala probleme sa roleplayom. Nadam se da cete proveriti logove i uveriti se u ovo sto pricam, jer bih voleo da ponovo dobijem priliku da igram na ovom serveru. Takodje bih voleo da dodam da sam bio proveravan za G.P. 1.1. i G.P. 1.4 malo pre bana, sto se moze videti na ovoj zalbi: gta5grand.com/forum/threads/668685/
Hvala na izdvojenom vremenu, Denzy Zuzaa.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nalog dijeljen 13 puta, mozete dobiti unban na novoj zalbi uz money wipe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom