Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Grande | Eren Saint

Eren Sosa

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Dorian
2
. Vaše godine: 17
3
. Vremenska zona: +1 GMT
4.
Prosjek online po danu: 5-12 sati
5.
Vaš Discord: dodovix_69
6.
Vaše ingame ime: Eren Saint
7.
Vaš ID: 11079

1.
Lider za : Marabunta Grande
2
. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?(Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 - Strpljiva sam osoba, lako se snalazim , te imam dosta iskustva na grand rp projektu
2.2 - Mogu motivirati ljude u organizaciji na bolji rad i ispravit ako dodje do greške ili nesporazuma
2.3 - Lako se prilagodim svakome pa nemam problema sa sporazumijevanjem i rješavanja problema ili sl.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Trudim se da svi članovi organizacije razumeju pravila i znaju šta se očekuje od njih tokom RP-a. Pravila su jednostavna, ali precizna, kako bi igra bila fer i zanimljiva za sve.
Svestan sam da moj način igranja RP-a utiče na ostatak organizacije. Zato se trudim da uvek budem dosledan i igram svoju ulogu ozbiljno, kako bih motivisao i druge da rade isto. Trudim se da RP ostane u okvirima realnosti. Podstičem članove da igraju svoje uloge dosledno i da izbegavaju nerealna ponašanja koja kvare atmosferu.

Top Bottom