Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Kupovina Naloga | ID: 54648, 16131 | For Mujo/Abraham

Your ID
55555
Players nickname
Celavi Nele
Suspect ID
54648, 16131
Date of violation
Feb 12, 2025
Time of violation
00 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=YnP5uRslG5o&t=10s

JoshObviouss

Player
Player
E ovako administracijo
Nenad Scofield ID: 54648 je kad je bio novi igrac na serveru i imao je dosta para zato sto je kupovao GC-eve i kad ga je neko pitao jesi novi ili ti je ovo twink on je odgovarao sa: Igrao sam ranije na drugim serverima i sad sam novi na grandu nakon nekog vremena igranja na serveru doticni je kupio ili mu je prijatelj poklonio nalog sa ID-em: 16131. Na ovom povu koji sam poslao u PROOFS se vidi kako su oba naloga na serveru u isto vreme i igraju zajednu EVENT a pre toga Nenad Scofield ili sad Nele Vip 16131 nikom nije pominjao da je imao bilo kakav nalog pre ovoga. Ne znam od koga je ovaj igrac kupio nalog zato sto je Nenad cim je usao na nalog ID: 16131 promenio ime u Nenad Reyli. I nakon toga je prebacio sve svoje stvari i novac na ID: 16131. Zamolio bih nekog viseg adnima najbolje bi bilo Abraham ili Mujo da detaljno pregledaju ovu zalbu i donesu ispravnu odluku i da ovaj igrac dobije naj stroziju kaznu za ova ne dela koja je pocinio.

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Vec sam bio banovan za Generalno Pravilo 1.1 ili ti deljenje naloga, i za 1.4 takodje, nalog nije kupljen, takodje jesam prebacio stvari sa twinka na main, i dobio sam kaznu za 1.8 i tako mi je twink perma banovan.

Last edited:

Teooooo

Player
Player
celavi bez ruku za kosu se vuku
kaze mu ban evader

a_d030d17025a10bdb30234ff7ae5b8478.gif

sima hamer

Player
Player
Vec sam bio banovan za Generalno Pravilo 1.4 ili ti deljenje naloga, i za 1.1 takodje, nalog nije kupljen, takodje jesam prebacio stvari sa twinka na main, i dobio sam kaznu za 1.8 i tako mi je twink perma banovan.
1.4 nije deljenje acca, nego je 1.1 deljenje acca... igras igricu 17 sati na dan i dalje neznas pravila

Celavi Kamacho

Makedonec
Player
Druze mutli 10 foruma imas dzabe se cmaris ljudima iz mintz glup ai ko kurac kad administracija vidi nek odluci sta ce to jest videces sve sam ko krsi sta
1. Nemam 10 forum acc.A ti ako smatras da imam okaci !!
2. Nemam potrebe da se cmarim nikome.dovoljno vremena sam proveo na ovom proektu i imam svoje ljude.

Top Bottom