Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal Blacklist Mujo Simba twink I ID : 64305

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64305
Players nickname
Luka Ashenhurst
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 12, 2025
Time
12:16
Proofs
https://imgur.com/a/Y0CS92R

Luka White112

Player
Player
Poštovani Mujo, Simbo i Abraham Elkhabib,

Želim da se iskreno izvinim zbog svega što se desilo na projektu GRAND RP. Svesan sam svojih grešaka i potpuno razumem posledice koje su nastale zbog mojih postupaka. Žao mi je što sam dospeo na crnu listu i IP listu, i shvatam da zbog toga neću moći da se vratim na server.

Za mene je GRAND RP bio mnogo više od običnog projekta. Taj server mi je pružio priliku da se povežem sa fantastičnim ljudima i stvarim prava prijateljstva, koja mi zaista mnogo znače. Zajedno sa svima na serveru, imao sam priliku da se zabavim, učim i učestvujem u nečemu što mi je postalo dragoceno.

Zaista mi je žao što nisam bio u mogućnosti da ispunim očekivanja, i nadam se da ćete shvatiti koliko mi znači ovo iskustvo. Nadam se da ćete prihvatiti moje izvinjenje i da ćemo u budućnosti imati priliku da ponovo sarađujemo.

I to samo da napomenem da je od tog mog bana proslo 7 meseci,i svaki dan kada hocu da udjem u YouTube izbacuje mi gran rp projekat kako drugi ljudi igraju i meni posle bude zao sto sam to uradio.

I takodje pristajem na sve sto budete zelleli da uradim: PC CHECH , IZBRISI TE SVE SA ACC SAMO DA MOGU DA SE VRATIM NA GRAND RP.

I u istom Mujo kada budes mogao da pogledas discord javi se molim te :D lukabogi05

Hvala vam na svemu i još jednom se izvinjavam zbog svih problema koje sam prouzrokovao.

Srdačno,
Luka Ashenhurst :love:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom