Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
71232
Players nickname
Romann_Smithh
Administrators nickname
Kimi_Imik
Date
Feb 12, 2025
Time
02:16
Proofs
https://ibb.co/PZZLfVm1

Roman_Smith

Player
Player
Igram tek dva dana i stvarno se osećam pomalo razočarano zbog zatvora koji sam dobio, igram tek 2 dana na serveru relativno sam nov igrač. Naime, dobio sam Demorgan za FEAR RP.

Počelo je kada sam otkrio pijacu i krenuo da tražim materijale za kraftanje. Usput sam otišao do bankomata da podignem novac i parkirao auto pored drugih vozila, misleći da su to samo obična parkirana kola. Nažalost, ispostavilo se da je to bila "gang zona". Odjednom, trojica igrača su me napala i ubila bez ikakvog objašnjenja.

Nakon toga, jedan od njih me je oživeo, ali nije rekao ni reč, kao da nisam ni postojao. Nastavio sam dalje, misleći da je to deo igre. Međutim, ubrzo sam završio u zatvoru zbog FEAR RP na 2 sata. Administrator Kimi_Imik mi je rekoa da sam zatvoren zato što nisam reagovao na upozorenje da podignem ruke. Pokušao sam mu objasnim da nisam čuo nikakvo upozorenje, ali on mi je odgovorio da ne zna šta da kaže.

Kao novi igrač, nisam hteo da prekršim pravila, a da mi se desi ovo mi se čini prilično nepravednim. Trebao sam makar dobiti neku opomenu ili nešto jer po meni nije nikakav FEAR RP bio jer ja njih nisam opšte čuo. Nadam se da će se moja situacija pažljivo razmotriti, imajući u vidu da sam tek počeo igrati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom