Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Angelo Dante

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Angelo Dante

2. Vaše godine:
15

3. Vremenska zona:
GMT+1 (Europa)

4. Prosjek online po danu:
3-8h

5. Vaš Discord:
Progaming4359

6. Vaše ingame ime:
Anto Borge

7. Vaš ID:
66049

---

Dodatne informacije

1. Lider za:
Lifeinvader

2. Zašto želite biti lider ove organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)

Poboljšanje rada i efikasnosti: Želim unaprijediti način rada u Lifeinvaderu kroz uvođenje specijaliziranih obuka za nove zaposlenike kako bi se brže prilagodili i radili kvalitetnije.

Strast prema novinarstvu i oglašavanju: Već sam radio u Lifeinvaderu i stekao iskustvo, a moj najbolji prijatelj je trenutno zaposlen tamo te smatram da možemo podići organizaciju na višu razinu.

Kvalitetniji i profesionalniji sadržaj: Lifeinvader ima potencijal postati ključna informativna i oglašivačka institucija u gradu, a moj cilj je poboljšati njegovu reputaciju i proširiti utjecaj.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Povećanje broja zaposlenika kako bismo mogli pravovremeno pokrivati sve vijesti i oglase.

Uvođenje pravnog statusa organizacije, što bi nam omogućilo pravnu zaštitu i stručne odvjetnike u slučaju pravnih problema.

Organizacija internih RP treninga kako bi svi članovi razumjeli i primjenjivali visokokvalitetni RolePlay.

Top Bottom