Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na FIB | ID: 16608, 7164, 10578, 11354

Status
Not open for further replies.
Your ID
13385
Players nickname
Gagi_Tajfun
Suspect ID
00000
Date of violation
Apr 30, 2022
Time of violation
23:23
Proofs
https://youtu.be/rgy4RhPK5bM

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
Nisam bio u situaciji, ali situacija mi je ispricana, slobodno postavi POV ( cijeli ) gdje se vidi da ti i tvoja dva momka iza sjevernog lijevog towera zatvora stojite i pucate po FIB-u dok ljudi izvlace tvog lika iz auta. Lijep pozdrav!

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
i jos se cuje kako ti govore stani, digni ruke, ti nisi digao ruke pa malo razmisli zasto su vas onesposobili ( onesvestili )

lovro je gazda

napusi se kurcine
Player
Da okaci cijeli pov dogadjaja a ne samo dvije minute i jos se cuje u pozadini kako pričas na diskordu znaci mg. Neces nista postici ovom zalbom samo sebe ukopavas
Samo okaci POV cijele situacije i brzo edituj da se ne cuje da pricas na discordu, takodjer se cuje da ti govore da stanes i da dignes ruke, nebi za dzaba, cop baitujes ( 2 demorgana ) dolazis momcima i zajebavas ih da vasilije ima amneziju

Andelko Denirovski

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Postavite POV cijele situacije​
Imate 8 sati​

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
MG isto kao sto i vi radite cim niste taj izmisljeni pov okacili vi iz fiba a evo kratak snimak vezi amnezije samo da se uploaduje ostatak i stavlja ja ne krijem da MGam to sto koristim discord ali molim vas izmisljanjem neko POV da smo pucali videcete tamo jeste ukopavam se zato sto MGam

Sake Sakic

Player
Player
MG isto kao sto i vi radite cim niste taj izmisljeni pov okacili vi iz fiba a evo kratak snimak vezi amnezije samo da se uploaduje ostatak i stavlja ja ne krijem da MGam to sto koristim discord ali molim vas izmisljanjem neko POV da smo pucali videcete tamo jeste ukopavam se zato sto MGam
Au burazeru moj pa bolje da nisi okacio pov sam si sebe ukopao ovdje brate tačno se vidi na povu da provociras policajaca + vrijedjas mu roditelje znaci generalno pravilo komunikacije 3.1 jos usput pijes magnezijum ljubi tebe brat

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Au burazeru moj pa bolje da nisi okacio pov sam si sebe ukopao ovdje brate tačno se vidi na povu da provociras policajaca + vrijedjas mu roditelje znaci generalno pravilo komunikacije 3.1 jos usput pijes magnezijum ljubi tebe brat
pod jedan to nije moj glas lik koji prica je u drugom delu grada ne vidim gde sam mu vredjao roditelje
a voleo bi vas POV magicni da vidim. A burazer mi nisi tako uzivaj.

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Imao sam nameru da pucam po njima posto mi je preneo amneziju namerno
samim tim mozete da vidite iz mog POVA da lazu da sam pucao po njima a niste imali sanse da vidite da nisanim posto sam bio iza krova ... Svestan sam da sam krsio pravila ali i oni su.... Ali voleo bi tu laz da vidim da pokazu taj POV gde sam pucao na njih. Molio bi ljude koji nisu admini a ne prilazu iz drugog ugla POV da ne komentarisu jer previse je lazi napisano u porukama gore. I kao sto vidite kad mi je receno da stanem ja sam stoja tek sam se pomerio kad je lik pripucao na mene.

Last edited:

Drac0n

Player
Player
Je l realno da se ti hilaš dok te oni pucaju, pritom trčiš. Kakvi ovde sve non rperi igraju, a prosipaju svu pamet sveta i plaču na najmanju grešku od pda.

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Je l realno da se ti hilaš dok te oni pucaju, pritom trčiš. Kakvi ovde sve non rperi igraju, a prosipaju svu pamet sveta i plaču na najmanju grešku od pda.
OFF topic nije potreban ovde ovo nije hard role play server ako procitas sta su oni pisali gore i pogledas POV videces da su dosta lazi napisali tako da ne znam sta se mesas ti. sve najbolje

Andelko Denirovski

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 13385 će dobiti kaznu za MG
  • Organizacija FIB bit će kažnjena​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom