Ako bude potrebno mogu okaciti deo gde se Vasilije rukuje sa mnom i prenosi mi amneziju. Ali mi i dalje nije jasna reakcija ovih ljudi sve se vidi na pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Samo okaci POV cijele situacije i brzo edituj da se ne cuje da pricas na discordu, takodjer se cuje da ti govore da stanes i da dignes ruke, nebi za dzaba, cop baitujes ( 2 demorgana ) dolazis momcima i zajebavas ih da vasilije ima amnezijuDa okaci cijeli pov dogadjaja a ne samo dvije minute i jos se cuje u pozadini kako pričas na diskordu znaci mg. Neces nista postici ovom zalbom samo sebe ukopavas
Au burazeru moj pa bolje da nisi okacio pov sam si sebe ukopao ovdje brate tačno se vidi na povu da provociras policajaca + vrijedjas mu roditelje znaci generalno pravilo komunikacije 3.1 jos usput pijes magnezijum ljubi tebe bratMG isto kao sto i vi radite cim niste taj izmisljeni pov okacili vi iz fiba a evo kratak snimak vezi amnezije samo da se uploaduje ostatak i stavlja ja ne krijem da MGam to sto koristim discord ali molim vas izmisljanjem neko POV da smo pucali videcete tamo jeste ukopavam se zato sto MGam
pod jedan to nije moj glas lik koji prica je u drugom delu grada ne vidim gde sam mu vredjao roditeljeAu burazeru moj pa bolje da nisi okacio pov sam si sebe ukopao ovdje brate tačno se vidi na povu da provociras policajaca + vrijedjas mu roditelje znaci generalno pravilo komunikacije 3.1 jos usput pijes magnezijum ljubi tebe brat
OFF topic nije potreban ovde ovo nije hard role play server ako procitas sta su oni pisali gore i pogledas POV videces da su dosta lazi napisali tako da ne znam sta se mesas ti. sve najboljeJe l realno da se ti hilaš dok te oni pucaju, pritom trčiš. Kakvi ovde sve non rperi igraju, a prosipaju svu pamet sveta i plaču na najmanju grešku od pda.