Ovaj igrac 51955 ili ti Petre Makedonac, poznat po Doksanju clanova na grandu i po tome sto krsi svaki dan po 3 pravila.
Video snimak doksanja sa fake forum naloga :
Forum zalba gde je approvana za doksanje : Approved - Doxing | 0000
Video snimak doksanja preko discorda, stavio za profilnu sliku moju sliku :
Ovaj igraca je upozoren od strane Abrahama i dobio je ban na 14 ili 30 dana prvi put.
Link zalbe gde je vec dobio kaznu za masovno krsenje pravila : Approved - Masovno krsenje pravila I ID:51955
Nakon te zalbe gde je dobio za masovno krsenje, popunio je jos 3 stranice foruma kaznama..
Neke od tih kazni nakong masovnog krsenja pravila :
Approved - Possible cheat I 51955 ( cituje na eventima i ne dostavljaa pov )
Approved - gp 3.2 51955 ( toksicnost )
Approved - G.P 3.2 | 51955 ( toksicnost )
Approved - VDM G.P 3.1 MG I 51955 ( maltretiranje novih ljudi u graddu )
Approved - GP 6.15 | 51955 ( kazna pre 2 dana )
Ovo ovde su samo kazne koje je prekrsio u skorjiem vremenskom periodu, to jeste od kada je dobio ban prvi put za masovno krsenje pravilaa idadlje nastavlja po starom.
Takodje sve ukupno ne moze ni da se vidi koliko ima dana bana samo za 3.2 toksicnost + ostalo.
Video snimak doksanja sa fake forum naloga :
Forum zalba gde je approvana za doksanje : Approved - Doxing | 0000
Video snimak doksanja preko discorda, stavio za profilnu sliku moju sliku :
Ovaj igraca je upozoren od strane Abrahama i dobio je ban na 14 ili 30 dana prvi put.
Link zalbe gde je vec dobio kaznu za masovno krsenje pravila : Approved - Masovno krsenje pravila I ID:51955
Nakon te zalbe gde je dobio za masovno krsenje, popunio je jos 3 stranice foruma kaznama..
Neke od tih kazni nakong masovnog krsenja pravila :
Approved - BA | ID 61206
Igrac radi BA gde prolazi kroz barikadu ispred skupstine kao da ne postoji. Sve u prilogu:
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z. 1.1. , CD I 51955
Postovana administracijo , vidi se u povu da puca bez razloga u vrata od EMSa a posle kolegi njegovom govori da su navodno sa mosta pucali a vidise i kako sklanja oruzije , a posle toga je usao u EMS ja radio na salteru pa me poce udarat bez razloga
gta5grand.com
Approved - Possible cheat I 51955 ( cituje na eventima i ne dostavljaa pov )
Approved - gp 3.2 51955 ( toksicnost )
Approved - G.P 3.2 | 51955 ( toksicnost )
Approved - VDM G.P 3.1 MG I 51955 ( maltretiranje novih ljudi u graddu )
Approved - GP 6.15 | 51955 ( kazna pre 2 dana )
Ovo ovde su samo kazne koje je prekrsio u skorjiem vremenskom periodu, to jeste od kada je dobio ban prvi put za masovno krsenje pravilaa idadlje nastavlja po starom.
Takodje sve ukupno ne moze ni da se vidi koliko ima dana bana samo za 3.2 toksicnost + ostalo.
Last edited: