Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Jovanoviicc

Player
Player
Ime: Nikola White
Pol: muski
Starost: 23
Rasa: belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: John White
Majka: Maria White
Težina: 75 kg
Visina: 187 cm
Boja očiju: crna
Boja kose: smedja
Tetovaže: nema
Prednosti: agilan, spretan, okretan, pametan....
Slabost: nema

Životna priča: 200+ reči
Rođen sam u Beogradu, u jednom od onih sivih blokova gde su snovi često kraći od noći. Moji roditelji su radili koliko su mogli, ali para nikad nije bilo dovoljno. Kao klinac sam brzo shvatio da pravila postoje samo za one koji nemaju izbor.Već u osnovnoj školi počeo sam da se motam s ekipom iz kraja. Prvo su to bile sitnice – krađe u radnjama, preprodaja cigareta, poneki razbijeni prozor. Osećaj moći i lakog novca bio je jači od svega. Do srednje škole već sam znao kako ući u ozbiljnije poslove. Dileri su nas koristili kao kurire, a mi smo to videli kao priliku da uđemo u igru.S vremenom sam napredovao. Počeo sam da radim s ozbiljnijim ljudima, da nosim oružje, da rešavam „probleme“. Krug oko mene se sužavao – neki su završili iza rešetaka, neki pod zemljom. Ja sam opstajao, ali po koju cenu? Svaki dan je bio borba, paranoja me nije napuštala, a snovi su odavno postali mutni.Danas, kada pogledam unazad, znam da sam mogao drugačije. Ali u ovom životu nema nazad – ili igraš ili nestaješ. Ja sam izabrao da igram, iako znam da kraj nije srećan.

Ishodi:
1- Nikola može da vezuje, pretražuje, pljacka, diže uz pomoc prve pomoci, vuče, priča na radio, kupi sa poda, ubacuje u vozilo sa revolverom/tejzerom u ruci (ne puškom).
2- Nikola može da vozi bilo koje vozilo offroad do 70 km/h.
3- Nikola može da ide 1v2 zbog njegovog iskustva u ranijim tučama.
4- Nikola može da koristi bilo koje heavy oružije (heavy sniper, LMG, shotgun...).
5- Nikola može razbiti kamericu preko /me /do /try komanda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom