Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54086
Players nickname
Djole Marinnkovic
Administrators nickname
Niko Salamancaa
Date
Feb 13, 2025
Time
19:30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/939980/

Djole Mariinkovic

Player
Player
Dobro veče poštovana administracijo, ja izuzetno imam postovanje prema svima vama bilo kakva situacija bila, ali mislim da nije u redu stvarno da se ovako nešto dešava. Poslao sam aplikaciju za lidera LSPD, odbijena mi je bila prvo za Ig kazne, onda sam postavio zalbu na administraciju i Kolega iz administracije Aldin je prihvatio zalbu te je meni prihvacena lider aplikacija. Zatim je poruka od alena siktera gde sam prihvacen obrisana i opet smo stavljeni na razmatranje, pa sam opet prihvacen od strane kolege Vuka Cappone-a i ta je poruka takodje obrisana i opet smo stavljeni na razmatranje. I sad sam odbijen od kolege Nika Salamancaa zbog OFFTOPIC-A komentara na forumu. Mislim da nije doneo ispravnu odluku jer nema offtopica i mislim da ima korupcije u administraciji kao sto vecina ljud misli zato sto je i logicno gospodin iz familije Drip sto vam sve govori je postavio zalbu gde je zalba prihvacena i zbog toga smo stavljeni na razmatranje. I moje iskreno misljenje je da ako se aplikacije otvaraju i ljudi se trude i uce zbog intervjua da ipak mislim da treba da bude pravedno sto u ovom slucaju nije, meni je jako zao ali sam stvarno malo izneverovao kada sam video sve ovo. I sad sam dobio warn za offtopic na forumu na poruku aplikacije za lidera Straletu Flow sam napisao Srecno Strajo😁😁😁. Ne znam stvarno ali cekam odgovor

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

IMPORTANT - Lider Aplikacija - Format
1739471951933.png

Status
Not open for further replies.
Top Bottom