Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Tarik Fallcone

GRAND ON TOP
Player
Vaše ime IRL: Tarik
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: hex_taki
6. Vaše ingame ime: Tarik Falcone
7. Vaš ID: 59023

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Želim biti lider ove specifične organizacije, Lifeinvader RP, jer vjerujem da imam sposobnost oblikovati zajednicu i stvoriti prostor gdje će svi članovi moći rasti i ostvarivati svoje ciljeve. Kao lider, mogu donijeti pozitivne promjene, organizirati zanimljive događaje i izazove koji će obogatiti iskustvo svih članova.

2. Također, vođenje ove organizacije omogućuje mi da razvijam svoje liderske vještine, učim kako bolje upravljati timom, donositi strateške odluke i upravljati konfliktima. Smatram da imam kreativne ideje koje mogu unaprijediti organizaciju i pružiti zabavu i uzbuđenje članovima.

3. Najviše me motivira osjećaj postignuća koji dolazi sa uspjehom tima. Volim izazove i želim stvoriti organizaciju u kojoj će se svi članovi osjećati vrijedno i biti motivirani da daju najbolje od sebe.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

· Komunikacija i povratne informacije: Poticanje otvorene komunikacije među članovima i stvaranje prostora za povratne informacije o iskustvima i prijedlozima za poboljšanje može pomoći u rješavanju problema i poboljšanju kvalitete RP-a. Kroz razgovore i brainstorming sesije, zajednica može zajedno rasti.

· Saradnja između frakcija: Često se RP iskustvo poboljšava kada različite frakcije ili grupe unutar organizacije surađuju na misijama, događajima ili zajedničkim ciljevima. Kroz takve suradnje, likovi mogu izgraditi odnos povjerenja i konkurencije, što dodaje dubinu interakcijama.

· Planiranje događanja: Organiziranje redovitih događanja i misija koje uključuju različite aspekte RP-a, poput kriminalnih aktivnosti, poslovnih pregovora, ili vladinih uloga, može stvoriti dinamičan i uzbudljiv svijet u kojem se svi članovi mogu angažirati i osjećati važnima.

Boris Pusiica

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na intervju za LI koji će se održati u Ponedeljak 17/02/2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prie početka Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda. boris.blck

Status
Not open for further replies.
Top Bottom