Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
kruno
Administrators nickname
kevin odd
Date
Feb 14, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/943292/

Ivan Ivic

Player
Player
Poštovana administracijo mislim da je admin donjeo krivu odluku jer je covjek u videu ubio kolegu zbog zastave albanije sto je mrznja prema nacionalnosti, znaci rp razlog ubijanja je zbog nacije.
Molim da se da pristojna kazna covjeku koji krsi nacionalizam.
Hvala na vremenu.

Don Mateo

Participant
Leader of unofficial org
Ma neka sve kazne, da ostaneš lijepo sam igrat na ovom projektu... Tebi je reakcija off-topic? Isto kao sto ti je ovo nacionalizam sto si kacio. Znaci nema jednog elementa nacionalizma.

Ivan Ivic

Player
Player
Ma neka sve kazne, da ostaneš lijepo sam igrat na ovom projektu... Tebi je reakcija off-topic? Isto kao sto ti je ovo nacionalizam sto si kacio. Znaci nema jednog elementa nacionalizma.
kao prvo zalba je za admine da odluce a ne za tebe, drugo razlog ubijanja ti je bio mrznja nase nacije u rpu naci decko trebas da dobijes nacionalizam teski

Don Mateo

Participant
Leader of unofficial org
Nisam ja to bio... Ali nema veze... Pa nema veze za koga je... Ako nema elemenata onda ih nema i nije bitno jel administrator ili ne... Sada prestajem sa komentiranjem da ovo stvarno ne postane off-topic.... Sretno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom