Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41479
Players nickname
Dzabula Mintz
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Feb 14, 2025
Time
00:00
Proofs
/

Dzabula Mintz

Jaka krivina
Player
Dobar dan Abrahame rekli ste mi da sam na BL za lidera zato sto ,,neko sa mojim ponasanjem ne moze bit lider,, meni je jako zao sto tako mislite o meni al evo da vam kazem o cemu se radi zato sto mislim da se secam zasto sam dobio ovakvu kaznu.

Kad je Joka Tokatsuky vodio Bloodse ja i drugari smo zeleli da idemo i da ga pitamo da igramo turfove za njega i on je slozio sa tim i meni dao da vodim sve sto se turfova tice. Posle 1. turf day-a ne znam tacno al mislim da smo imali 1 verbal zato sto sam tad bio nov sa RSZ i prerano poslao poruku u Turfovi-Chat i onda kad sam ja otisao napolje neka 2 lika su uzela mapu i napali HQ nekih organizacija bez zakazivanja i nisam bio tu da ih sprecim na vreme. Nakon toga ja dolazim kuci i vidim da vise nisam u organizaciji i onda sam pisao Joki na discord i on mi je rekao da vise nemq turfanja i ja i jedan drug koji je imao RSZ Ognjen Yankauskas smo slali poruke na turfovi chat koje nisu po formatu.
Joka je tad bio novi u crime organizacijama i ja sam bio nov i nisam bio dovoljno upucen u RSZ. Par meseci posle toga je meni Joka i ja smo se dolisivali na discordu i Joka mi je napisao ,, Izvini sto sam tako reagovao sry jbg,, i ja sam se njemu izvinio sad smo Joka i ja u dobrim odnosima i proslo nas je to sto se desilo zato sto smo obojica bili pod stresom.

Izvinjavam se jos jednom i molim vas da mi skinete BL za lidera zelim se oprobati na toj poziciji nakon ovog incidenta sam ja bio u raznim org i imao RSZ i ovako nesto se nece ponavljati.

Joka takodje moze da potvrdi da je SVE OVO GORE NAPISANO BILA ISTINA.

Hvala na citanju i nadam se pozitivnom odgovoru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom