Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bruno Mora

Leader
Leader
Dodatne informacije:
1. Vaše ime IRL: Bruno
2. Vaše godine: 35
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: barabovski
6. Vaše ingame ime: Bruno Mora
7. Vaš ID: 24
Dodatne informacije
Lider za:
Lifeinvader​

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje):

Strast prema novinarstvu i kreativnom RP-u: Lifeinvader predstavlja savršen okvir za moju strast prema novinarstvu, oglašavanju i kreativnim RP projektima. Možda još važnije, smatram da organizacija ima neverovatan potencijal da postane srce medijske scene u gradu, a moj cilj je da tu energiju usmerim ka kvalitetnom sadržaju koji će angažovati širu publiku.

Proširenje organizacijskih aktivnosti i timova: Verujem da je ključ uspeha organizacije stvaranje timova koji funkcionišu kao jedan, bez obzira na uloge. Planiram uvođenje novih novinarskih ekipa koje će omogućiti brže i efikasnije prikupljanje informacija za vesti, kao i proširenje role Lifeinvadera kroz inovativne projekte kao što su tematske emisije i interaktivne akcije, sve to kako bismo poboljšali RP iskustvo za sve učesnike.

Iskustvo i ambicija za kreativnim razvojem: Iako sam ranije bio zaposlenik Lifeinvadera, nisam bio u mogućnosti da dođjem do svog potencijala . Sada, uz iskustvo koje sam stekao i saradnju sa ljudima iz raznih organizacije drzavne i kriminalne , spreman sam da p preuzmem vodstvo i podignem organizaciju na viši nivo. Ovaj put želim završiti projekte koji će pozitivno uticati na sve igrače i podstaći ih na veću aktivnost i angažman.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Uvođenje novih novinarskih i terenskih ekipa: Aktivnosti koje prikupljaju informacije i izvode reportaže sa terena mogu unaprediti kvalitet sadržaja i doneti veću dinamiku u RolePlay. Želim organizovati obuke i radionice za sve članove, kako bi se razvili kao novinari i reporteri koji će doprinositi većim, dubljim i kreativnijim RP situacijama.

Reaktivacija starih i uvođenje novih događaja: Planiram oživeti projekte kao što su kviz turističke ture po gradu i "Konferencije sa Guvernerom", kao i proširiti ponudu organizovanjem tematskih emisija i vesti , fashion week-ova, takmičenja u triatlonu, demolicionim derbijima, trkama jet-ski i mnogim drugim događajima koji će angažovati širu zajednicu i podići kvalitet RolePlay-a na viši nivo.

Aktivno unapređenje sadržaja u LifeInvader News: Planiram da pišem i angažujem novinare za pisanje sadržaja koji nije samo informativan, već i angažuje publiku kroz analize, komentare i tematske reportaže. Uvođenje novih formata, kao što su intervjui i ekskluzivni članci, dodatno će obogatiti RP.

Profesionalno angažovanje i mentorstvo: Kroz mentorstvo, želim pomoći zaposlenima da unaprede svoje veštine, kao i da se razvijaju u pravim novinarima i kreatorima sadržaja. Planiram reaktivirati poziciju tutora za obuku novozaposlenih, što će omogućiti efikasniji rad unutar organizacije.

Finansijska stabilnost kroz partnerstva i reklamu: Organizacija će biti finansirana putem partnerstava sa biznisima željnim promocije, čime će se omogućiti realizacija različitih RP projekata, kao i stabilnost Lifeinvadera u smislu organizacije i aktivnosti.

Smatram da imam sve potrebne kvalitete, iskustvo i kreativnost da unapredim rad Lifeinvadera i postavim temelje za njegovu budućnost. Uz jasnu viziju, posvećenost i želju da doprinosim zajednici, moj cilj je da Lifeinvader postane ključna medijska institucija koja će igračima pružiti ne samo informacije, već i nezaboravno RP iskustvo.

Boris Pusiica

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na intervju za LI koji će se održati u Ponedeljak 17/02/2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prie početka Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda. boris.blck

Top Bottom