Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
67798
Players nickname
Kuneta Pago
Suspect ID
54160
Date of violation
Feb 14, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/BidZ4qcenXU

Limenii Zehric

Player
Player
imam i ja svoj pov
+ ja nisam tebe prvi pucao ti si mene, a kod mene u snimku se nije culo da brojis i ako nije se culo ja sam pricao krenuo da ti brojim, a ti krenuo opet da pucas samim tim to nije nikakav 6.15 sa moje strane

Kunetaa

Player
Player
svakako nisi odbrojao do kraja, moras da das uslov i 5 sekundi koje ti meni nisi dao ,a na mom povu se vidi da sam ja tebi brojao. Nisi drzavni sluzbenik da mozes odma da pucas nazad ako te netko prvi upuca nauci malo pravila decko.

Kunetaa

Player
Player
imam i ja svoj pov
+ ja nisam tebe prvi pucao ti si mene, a kod mene u snimku se nije culo da brojis i ako nije se culo ja sam pricao krenuo da ti brojim, a ti krenuo opet da pucas samim tim to nije nikakav 6.15 sa moje strane
takodje ista je situacije i imam potpuno pravo da te pucam ako sam ti izbrojao.

Vukasinn

Player
Player
svakako nisi odbrojao do kraja, moras da das uslov i 5 sekundi koje ti meni nisi dao ,a na mom povu se vidi da sam ja tebi brojao. Nisi drzavni sluzbenik da mozes odma da pucas nazad ako te netko prvi upuca nauci malo pravila decko.
Pa i ti si brojao 5 sekundi ko 2

Marco Dionis

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 54160 dobit će kaznu za G.P. 6.15

Ukoliko mislite da je administrator doneo pogrenu odluku, slobodno podnesite zalbu.

RS #1 Server Administrator

Status
Not open for further replies.
Top Bottom